Tuesday, 9 September 2014

Blog výpečky

Chceš vědět jako první novinky nebo slevy ? Flo, děkuji, každý čtvrtek se těším na Tvůj blog , kde se dovídám něco nového, inspirujícího. Co nejdříve vepřové výpečky připravím. Milá Flo, opět krásné počteníčko, i když dneska jsem ho protrpěla, protože začly pracovat moje chuťové buňky! Na výpečcích si pochutná každý chlap, ale leckdy i jeho drahá polovička.


Recept na vepřové výpečky na pivu najdete na kuchynelidlu.

Pořadatelka a členka poroty APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU. Když je cibule zlatavá, přihodíme nakrájené maso a zprudka ze všech stran osmahneme. Až potom osolíme a opeříme a strčíme odkryté do trouby vyhřáté na 1st.


V této fázi dost často kontrolujeme . Jemná bramborová polévka, špenát s výpečky (15 160). Bydlet v Praze není vůbec ale vůbec jednoduchý! Jen vykročíte ze školy a už na vás za rohem číhá láhudkárna Moje kredenc, o sto metrů dál Gourmet Gornitzki, pak se stěží vyhnete gourmet cheesům a ani se nenadáte a ocitli ste se v paté du.


Vepřové výpečky s knedlíkem a se zelím coby velmi oblíbený český pokrm určitě znáte.

Seznamte se s výpečky jinými, určitě vám zachutnají. Stačí otevřít a budeš v obraze. Jedlo zvané Výpečky som prvýkrát okúsil v stovežatej matičke Prahe. Bol som tam zhruba pred siedmimi rokmi na trojmesačnom pracovnom pobyte v súvislosti s otvorením vínotéky v centre Prahy.


Vínotéka čoskoro skrachovala a na pražský pobyt mi ostali dosť rozporuplné spomienky. Sójové maso moc v oblibě nemám, ale tohle je pecka! Tohle je přesně ten recept, který můžete udělat i někomu, kdo si nelibuje ve zdravé stravě, kdo má rád klasiku. Ve větším hrnci přivedeme k varu . Tereza, která ho vytváří, je kulinární stylistka, amatérsky fotí jídlo a hodnotí restaurace.


Najdete tady recepty, její vlastní i převzaté, ale všechny odzkoušené a prověřené. Také dramatické reportáže z cest a jídelen, kantýn, bufetů a . Vesmírné sušenky se sušeným ovocem, foto: Výpečky. Foto: Ochutnejte Výpečky ! Milované domácí vepřové v podobě dozlatova vypečených kousků velice získá na chuti i eleganci, když k němu přidáte lahodná jablíčka (volte červené sladší druhy). Do velkého hrnce se silným dnem vložte sádlo i maso.


Osolte, opepřete a podlijte. Maso nakrájíme na větší kostky (4x4x4cm), prohněteme se solí a odložíme. V kastrolu na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem na.

Uložte si vepřové výpečky do svého jídelníčku zdarma. Zdravím všechny :), dnešní příspěvek bude více méně jenom o žrá. Ne, dovolím ses vámi podělit tu a tam o nějaké ty kuchařské experimenty.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.