Thursday 28 August 2014

Sady talířů jídelní sady

Z materiálů máte na výběr porcelán či tvrzené sklo s vysokou odolností. Je vhodná až pro šest osob a bez problému zvládne tříchodové nedělí menu díky hlubokému, mělkému a dezertnímu talíři. Bílá sada čtverhraných talířů pro dva je elegantně . Jídelní soupravy za velice příznivé ceny.


Kvalitní sada talířů je základem každého stolování.

Vybrat si můžete porcelán v klasickém nebo moderním stylu. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. Vhodné do mikrovlnné trouby, Vhodné do myčky nádobí. Souprava Carine obsahuje 19ks: - 6ks plochých talířů 26. Jednotlivé kusy - 6ks hlubokých.


Vyberte si z jídelních souprav po 1 nebo. Porcelánové jídelní soupravy jsou nezbytnou součástí vybavení domácnosti. Vytvořte si originální sadu servírovací nádobí a ozdobte svůj jídelní stůl.

Talíře jsou vyráběny z keramiky, porcelánu a skla, což nabídku dále rozšiřuje. Velmi populární a také . Talířové porcelánové sady od českých výrobců. Většina souprav je tradičně dílných, tj. Objevte nádobí, které se stane vaším rodinným stříbrem!


Talíře lze používat do mikrovlnné trouby a mýt v myčce na nádobí. Díky atraktivním designům budou tyto jídelní sady vždy ozdobou jídelního stolu. Ne nadarmo se říká, že jíme očima.


Nejen připravený pokrm by měl vypadat lákavě. Stejně tak talíře , misky a další nádobí, na kterém jídlo servírujeme, hrají významnou úlohu při . Akční ceny, výhodné slevy. Luminarc 18dílná jídelní sada Zélie. BANQUET LAVENDER Mělký talíř 1ks. Velký výběr užitkového značkového porcelánu pro domácnosti, firmy, restaurace a penziony.


Jedná se o kvalitní české porcelánové soupravy dodávané i po jednotlivých kusech. Sada talířů Everyday 18dílná 1ks.

Veškeré námi nabízené tvary je možné odekorovat ostatními nabízenými dekory.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.