Friday 29 August 2014

Pronájem bytu plzeň slovany

Pronájem bytů - pronajem bytu plzen slovany , inzerce. Přidat do oblíbených Odebrat z oblíbených . Slovany PLZEŇ pronájem , zmáčkněte tlačítko a určitě nalezněte byty Slovany PLZEŇ pronájem na Gohome. Váš nejlepší nástroj pro vyhledávání nemovitostí na internetu. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Byt je vybaven vlastní kuchyňskou linkou vč.


K bytu náleží krásná oplocená předzahrádka. Byt se skládá z prostorné předsíně, ze které . Finpos realitní kancelář. V bytě jsou plastová okna,. Bydlet můžete v centru i předměstí západočeské metropole! Bytová jednotka se nachází.


Prodáme vaši nemovitost až za 1 běžné ceny nebo ji přímo vykoupíme. Jsme stabilní česká realitní kancelář s let tradicí a více než pobočkami po celé ČR. Vybavení bytu je kuchyňská linka se sporákem, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, samostatného WC.


Plzeň Slovany - Černice. V kuchyni jídelní stůl a zánovní kuchyňská linka, která je vybavena elektrickou troubou s . Plzni na Slovanech v Brojově ulici. Všechny okna jsou plastová s výhledem do klidného vnitrobloku.


Vytápění je centrální dálkové a . Podkrovní slunný byt s balkonem se nachází ve 4. Jeho rozloha činí m2. Obývací pokoj je propojený s kuchyňským koutem, který je vybavený kuchyňskou . Vás dovoluje oslovit a nabídnout spolupráci s možností rychlého prodeje nebo pronájmu Vašeho bytu, rod. Realitní kancelář DIRMAX.


PM - Slovany , Zahradní ul. V nejbližším okolí je veškerá občanská vybavenost obchodů, restaurací, služeb. Ve vedlejším domě má ordinaci dětská lékařka. Hálkově ulici s… Cena: 12. Z kuchyně se vchází do velkého pokoje momentálně zařízeného sedací . Velice ráda přidávám další pozitivní hodnocení na Kopta reality.


Spolupracovali jsme již ohledně pronájmu stejného bytu dvakrát a vždy bez jediného problému. Vše probíhalo rychle, profesionálně a vstřícně a to i vzhledem k tomu, že pronajímám nemovitost v . REZERVOVÁNO - PRONAJATO.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.