Thursday 28 August 2014

Pan prstenu pipin

Gandalf se však za Pipina. Nemohl však táhnout do Poslední bitvy před branami Mordoru, takže Pipin byl jediným z hobitů, který se jí zúčastnil. Tak tohle je opravdový úlovek!


Herec Dominic Monaghan na sociální síti sdílel snímek, který se stal senzací. Sešlo se na něm totiž rovnou pět z devíti členů Společenstva Prstenu z filmové adaptace .

Home is behin the world ahead And there are many paths to tread Through shadow, to the edge of night Until. Peregrin, zkráceně Pipin , se k Frodovi a Samovi připojil, když utíkali od farmáře Červíčka, lépe řečeno do nich narazili. Když on i jeho přítel bojoval. Celým jménem Peregrín Bral.


V kraji ho zná každý jako Pipina. Je nejmladší ze čtyř hobitů ve společenstvu. Díky své rozvernosti,která je nutí dělat všelijaké . Představitelé hlavních mužský.

V dávných dobách byl vykován kouzelný Prsten Moci, který vlastnil pán Mordorů Sauron. Jeho moc začal využívat k šíření zla, ale o prsten nakonec v boji přišel, a. Autorem melodie písně, kterou Pipin zpívá Denethorovi (John Noble) je sám Billy Boyd. Natáčení písně v londýnském studiu Abbey Road považuje Billy za jeden z vrcholů své kariéry.


Sam Křepelka: Pan Frodo beze mě nikam nejde. Elrond: Vždyť tě od něj nelze odloučit, ani když jej zveme na naši tajnou poradu a tebe ne. Svažte nás do kozelce, půjdeme stejně. Potřebujete inteligentní lidi na takovou výpravu.


Sauron se chystá napadnout Minas Tirith. Porážka u Helmova žlebu ukázala nepříteli jednu věc – že se objevil Elendilův dědic. Smíšek Brandorád: Počkat!


Lidé nejsou tak slabí, jak myslel. A možná dost síly vyzvat ho k boji. Každá z kinoverzí tří snímků Pána prstenů vám zabere sama o sobě okolo tří hodin sledování.


Přesto se do trilogie stále ještě nevešla řada scén, které by v ní knižní fandové rádi viděli a režisér Peter Jackson proto na discích DVD a později Blu-ray vypustil i prodloužený sestřih. Pokud jste ho ještě neviděli, .

Tolkiena je populárním zástupcem fantasy. Vedle Hobita, Silmarillionu či Húrinových dětí se jedná o třísvazkovou sérii Pán Prstenů. Končící dobrodružství odvážného. Stejně si myslím, že ty prodloužené verze jednou nadabují (teda, aspoň doufám). Kdyby se tak stalo, koho byste zvolili pro Gimliho, když už pan Pípal není mezi námi?


Jak mi ale napsal pan Zdeněk Sedláček z Warner Bros, pro tento typ filmu s dabingem do kin i nadále nepočítají. Pán prstenů - Společenstvo prstenů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.