Friday 22 August 2014

Látky ve stylu provence

Látky stylu natur a selský styl. Nabízíme bavlněné dekorační látky pro patchwork, látky ve venkovském a chalupářském stylu , moderní geometrické i klasické vzory ke starožitnému a retro stylu , látky s potisky Provence a kytiček. V nabídce najdete i veliký výběr dětských dekoračních látek, látek pro juniory atd. Oživte Váš domov pomocí dekoračních látek, . Přihlaste se nyní a získejte poukaz v hodnotě 1Kč.


Dekorační látky Provence. Dárková poukázka Vzorky látek Právo . Látka Bady je velmi jemná a zdobí ji, stejně jako látky Grace, vodorovné pruhy. Pokud hledáte vzory v retro stylu , sáhněte po látkách Katie nebo Amyči Lisa. Květinové vzory nabízí látky Laura, Kate, nebo Rosie. Do kategorie květin patří také Satinet, který nabízí látky na metráž ve stylu provence.


Kolekce dekoračních látek, která se nese na vlně historické země z jihovýchodní Francie. Směsové látky ,dekoračky. Minky, dou dou, warmkeeper. Náš sortiment zahrnuje nejen látky , ale i bylinkové a pohankové polštáře, povlečení, deky, Francouzské přehozy ve vintage a provence stylu , bytový textil a dekorace . Disney, Marvel, Pixar Dětské MF Dětské B Dětské KE Dětské T Dětské S Dětské MB Dětské ST Dětské D Jaro, velikonoce Bílá na bílé,smetanová na bílé Vánoční látky Batiky, režné efekty, UNI Geometrické vzory,ornamenty Hvězdy Proužky Srdíčka Kostky a puntiky Flóra Ovoce, zelenina, kuchyně Fauna Provence. By Metrový textil Jiří Král.


Click image to play video, right click to save image. Bavlněné tištěné látky (plátna) nabízíme jako metráž v několika modelových řadách od vende stylu až po klasické interiérové dezény. Venkovské látky s vůní anglických růží. Tak proč to nezkusit třeba pomocí látek. Dopřejte si pohodlné posezení i položení - rozkládací pohovky v moderní, rustikálním, patchwork i provence stylu z úžasných materiálů za skvělé ceny.


Každý, kdo během letního cestování navštíví jih Francie, si přiveze vzpomínky na vůni levandule, krásnou krajinu, na kamenné stavby a na útulnou atmosféru interiérů. Zařiďte si byt ve stylu Provence ! Jsme česká firma s dlouholetou tradicí ve výrobě žakárských tkanin v Chýnově u Tábora a stále pro vás vymýšlíme nové věci. Naše kolekce můžete vidět v našich vzorkovnách v Praze na Smíchově nebo v továrně v Chýnově. Praha Smíchov vzorové knihy.


Látka obsahuje kvalitní a stálobarevný potisk ve stylu Provence - levandule na vanilkovém podkladu. Goldea bavlněná látka - plátno SIMONA vzor 5levandule metráž š. Obchod ověřený zákazníky. Metráž, záclony, dekorační a potahové látky ve venkovském stylu. Přírodní materiály, bavlna, len.


Krásné zpracování s výšivkami. Nechybí oblíbené látky ve stylu Vintage nebo ve francouzské stylu Provence.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.