Friday 22 August 2014

Nejlepší aplikace pro ios

Pokud jste o Vánocích pod stromečkem nalezli nějaké zařízení se systémem iOS a zatím jste s nimi zkušenost neměli, pak se asi teprve rozkoukáváte, co vám nový systém nabízí. Připravili jsme si pro vás pár tipů na užitečné aplikace , které sami využíváme a které vám ulehčí práci a zároveň pobaví. Ačkoli zařízení se systémem iOS obsahují mapovou aplikaci již v základu, jedná se spíše o nouzovou záležitost a neobsahují ani zdaleka možnosti ostatních aplikací. Pokud bychom měli jmenovat jednu aplikaci , kterou využíváme neustále bez větších problémů, pak se bude jednat o mapovou aplikaci. Aplikace CALC Swift patří mezi nejlepší kalkulačky pro iOS.


Podporuje 3D Touch zkratky, možnost sdílení, widget v Oznamovacím centru a disponuje jak klasickými, tak i vědeckými funkcemi. Ať už se snažíte třídit vaše fotky nebo udělat nějakou práci, na App Store jsme pro vás našli ty nejlepší alternativy aplikací pro . U řady lidí se každý rok opakuje tentýž scénář. Adventní a vánoční přejídání, silvestrovské slavení, novoroční kocovina a předsevzetí, že letos budou opravdu cvičit a jíst zdravě. S dodržením vašich předsevzetí vám může pomoci i řada aplikací.


Které jsou ty nejlepší ? Možnost oskenovat jakýkoliv dokument přímo ve vašem iOS zařízení je v dnešní době snad již samozřejmostí. Dokáže sama přepínat mezi denním a nočním režimem a spočítat ty správné parametry pro nejlepší zachycení blesků. Jedním z nejlepším argumentů pro pořízení iOS zařízení jsou (mimo jiné) aplikace.


Dnes si totiž shrneme ty nejlepší základní aplikace , mezi kterými si vybere . Mobilní svět zaplavuje čím dál víc aplikací , které bojují o pozornost náročných uživatelů. Time vybral ty nejlepší , které si můžete stáhnout do vašeho chytrého telefonu. Některé vás zabaví, jiné vám mohou zjednodušit život. Podívejte se na seznam těch vítězných.


Apollo je vynikající prohlížeč Reddit se spoustou funkcí. Rychlá navigace, komentáře ve vlákenech, vyskakovací lišta, která nebere zbytečně místo na displeji, zobrazování fotografií, gifů, videí a všeho ostatního. Navíc ještě s možností dark mode, který vás v noci neoslepí a bude mimo jiné štrenější k . Internetový obchod se zaměřením na chytré hodinky za skvělé ceny!


Jako vždy vytvořil Apple s blížícím se koncem roku seznam nejoblíbenějších aplikací a her. Pojďme se na něj podívat. Jediným rozdílem je, že seznamy letos naleznete v sekci „Today“. První karta zahrnuje největší čtyři trendy roku.


Jmenovitě se jedná o rozšířenou realitu, PvP hry, dbalost a umění. A přestože, toto není plný výčet všeho, co používám, snažil jsem se. V době spuštění bylo v platformě dostupných asi 5aplikací , nyní je možné.


Všiml jsem si, že konkurenční sekce takovou TOPku má. Tak mě napadlo udělat to samé i pro ovečky :lol: Takže, jaké jsou ty vaše nej ? Co nejraději a nejvíce používáte na svém iZařízení? Do seznamu nepočítám aplikace od Apple (tedy kromě Safari, jelikož mi zatím žádný jiný prohlížeč nesedl). Poznejte nejlepší aplikace na cestování, které nebudou jen zabírat paměť smartphonu, ale doopravdy je na dovolené použijete!


Pokud si s sebou vozíte papírového průvodce, který občas může znamenat objemnou bichli, zvažte raději její kompaktní verzi v aplikaci pro iOs a Android. Vývojáři musí kvůli úpravám nové generace telefonu přepracovat své aplikace , přičemž většina z nich stále není kompatibilní. Nemusíte nikam chodit a stihnete to klidně ještě cestou k vánočnímu stromku. Jedinou nevýhodou je, že se nedá zabalit.


Takto jednoduše darujete mobilní aplikaci , hru či.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.