Wednesday 27 August 2014

Bauhaus umyvadla

Umyvadla - koupelny Bauhaus v akci. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. Poskytujeme servisní služby a široký výběr nejrůznějších produktů, které vám spolu s možností individuálních objednávek umožní vytvořit koupelnu svých snů.


V našich centrech naleznete vše od obkladů a dlaždic, přes koupelnový nábytek, sanitární techniku, vany, umyvadla či sprchové kouty, až po domácí sauny. Aby bylo pro všechny členy rodiny umývání podobně snadné, platí následující zjednodušené základní pravidlo: Horní okraj umyvadla je umístěn až centimetrů nad zemí.

Poradenství, plánování, servis nebo kompletní renovace – se službou „360° servis“ vás SVĚT KOUPELEN v několika pohodlných krocích dovede ke . Aktuální akční leták Bauhaus - Kamna, umyvadla , vrtačky. Akční zboží z letáků BAUHAUS - vany umyvadla. Vám zobrazí slevy a akce na vany umyvadla z letáků BAUHAUS. Umývadlá - kúpeľne Bauhaus v akcii.


Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene. Máme obrovský výběr a GARANTUJEME rychlé dodání.

Voda - materiál, spotřebiče - prodej, servis. Nářadí - prodej, servis. Spotřební, průmyslové zboží - maloobchod. Nově v sortimentu obklady a dlažby.


BAUHAUS rádce - nová koupelna, renovace koupelny - Český. Při návrhu skříňky PULSE jsme zvolili spolupráci s designérem Ondřejem Petrem a společně jsme hledali možné cesty rozšíření sortimentu koupelnových skříněk. Zaměřili jsme se na rohové umístění umyvadla se skříňkou, kde je nabídka trhu . Vybírejte z naší nabídky umyvadel. Zrkadlo Venetian Art Deco - Zrcadla White Home.


V tom čase bol tento štýl veľmi elegantný, funkčný aj ultra moderný a trendový. Aby snížila výrobní náklady, navrhla pro jednu verzi své kuchyně prefabrikované betonové umyvadlo. Vzhledem k nutnosti vmáčknout všechno do co nejmenšího prostoru se vaření někdy kombinovalo s praním, proto vymyslela speciální vanu krytou deskou, která poskytovala dodatečný pracovní prostor, když se zrovna . KOUPELNOVÝ NÁBYTEK: nabízíme skříňky s umyvadlem i doplňkové skříňky pro vaši koupelnu, desky pod umyvadlo , galerky a zrcadla, taburety a koše na prádlo.


NOVÝ koupelnový nábytek s umyvadlem. Skříňka nad umyvadlo Salerno - NOVÁ. Koupelnová skříňka s umyvadlem i baterií.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.