Thursday 31 July 2014

Frézovací kotouč pro úhlové brusky na dřevo

Tento nástroj poskytne nové možnosti VAŠIM NÁPADŮM při opracování dřeva. Profesionál ocení hladký,čistý povrch a velmi plynulý chod bez. Повідомити про інше зображення Поскаржитись на вміст зображення. Brusné,řezné,frézovací,ostřící a jiné výměnné nástroje k elektrickému nářadí. Zuby kotouče jsou vyměitelné, jejich profil jim také umožňuje po otupení jejich pootáčení a tím prodloužení životnosti.


V této sekci nabízíme kvalitní kotouče na řezání, broušení a frézování dřeva a případně plastů.

K dispozici vám je široká nabídka kotoučů různých typů, velikostí a vlastností. Kotouče na dřevo do úhlových brusek. Vybíráme pouze kvalitní zboží od osvědčených výrobců z celého světa. V nabídce najdete brusné kotouče s . Nabízíme speciální řezací a frézovací kotouče do úhlové brusky , které mohou být buď klasické pilové nebo řetězové.


S tímto typem kotoučů se dřevo obrábí velmi snadno a hlavně s čistím řezem bez otřepů, což je dáno poměrně vysokými otáčkami. Karbidový řezný kotouč z tvrdokovu Bosch Carbide Multi Wheel na DŘEVO , PLASTY a HŘEBÍKY do úhlové brusky 1mm x 22. RPM Tento řezný kotouč je určen pro řezání a frézování dřeva pomocí úhlové brusky.

KwikSav je speciální koutouč určený pro řezání dřeva pomocí úhlových brusek. Při řezání používejte ochranné pomůcky a. EXTOL PREMIUM pilový kotouč na dřevo s SK plátky 125x3x2Parametry: Průměr: 125mm Tloušťka plechu kotouče : 3mm Šířka SK plátků: 6mm Otvor:. METABO 125x1x22mm Inox - Novorapid - Limited EditionTenký řezný kotouč k řezání oceli a nerezu, tenkostěnných materiálů,.


Prohlédněte si cenové nabídky na Řezný kotouč na dřevo do úhlové brusky 115mm SH1od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Arbortech Woodcarver je frézovací kotouč určený pro opracování dřeva v úhlových bruskách s průměrem 1a 125mm.


Je ideální pro začínající i profesionální řezbáře využívající k tvarování dřeva úhlové brusky. Zdravím a prosím o radu. Má někdo zkušenosti s tímto kotoučem?


Pilové kotouče do úhlové brusky s SK plátky pro řezání různých materiálů např: dřevo , smíšené materiály, plasty, neželezné kovy, siporex a jiné. Frézovací kotouč na dřevo a plast. Pilový kotouč na DŘEVO do úhlové brusky Magg 150mm.


Vhodný pro obrábění dřeva, vytváření drážek do trámů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.