Wednesday 23 July 2014

Fototapety na zeď města

Samolepky na zeď Samolepící tapety - fólie. Plakáty Reprodukce Obrazy na plátně Dřevěné obrazy . Pak bychom Vám doporučili naše unikátní fototapety, které ohromí opravdu každého. Fototapety - Obrazové tapety na zeď. Město Londýn Tower Bridge.


Luxusní vliesové fototapety Alexandria - barevné, rozměr 41x 270cm.

V této kategorii naleznete fototapety na zeď nejrůznějších měst (New York, Londýn, Paříž, Berlín,), známých a historických míst a staveb, které uchvátí každého. Pokud máte specifické požadavky na velikost fototapety, pak nás . Když se řekne New York, co se vám jako první vybaví? Socha svobody, mrakodrapy až do nebe, nezaměnitelné žluté taxíky, Brooklyn a Bronx nebo třeba seriál Sex . Buďte sebevědomí a dejte zákazníkům najevo, že máte styl. Nabídka je však mnohem širší a zahrnuje třeba i dětské fototapety s obrázky.


Tapety na zeď New York, Londýn a další města. Naše tapety s architekturou vám dají možnost obklopit se známými architektonickými skvosty.

Rušný New York, romantická Paříž nebo historická Praha - ty nejznámější stavby světa můžete mít i doma na zdi, a to v podobě vliesové fototapety , která vytvoří z místnosti rušný střed velkoměsta. Kč s DPH Sleva 14Kč. Doba dodání - dní. Papírová fototapeta na zeď Urban.


Mezi nejoblíbenější motivy fototapet na zeď jistě patří města. Každý z nás má svou milovanou metropoli, kam rád zavítá. Pokud také vy, máte svou srdcovku, třeba Paříž, New York, Benátky, Berlín, Londýn nebo exotickou Dubaj, neváhejte si jejich jedinečnou atmosféru přenést snadno pomocí vliesové fototapety na stěnu do . Později nemůže být reklamace uznána. Nedodržení výše uvedeného postupu může být důvodem k zamítnutí reklamace zakoupených fototapet.


Velkoplošné fototapety osvěží moderní bytový interiér. Foto tapety mají krásné obrazové motivy v různých velikostech s možností lepení na různá místa v bytě ( na stěnu, na dveře, na ledničku, na kuchynskou linku, na podlahu, na zed ). Různé rozměry a designy! APLIKAČNÍ STĚRKA ZDARMA ke každé samolepící fototapetě. Stovky vzorů s originálními motivy naleznete na těchto stránkách.


Najdete zde mnoho vzorů a verzí fototapet. Vliesové fototapety na zeď vyráběné přímo v České republice. Vyznačují se vysokou kvalitou a dlouhou životností.


U zákazníků si získaly oblibu především díky jednoduché práci při lepení, kdy stačí natřít pouze stěnu a fototapetu přiložit.

Přestane-li se Vám líbit, máte možnost ji snadno sundat a nalepit na .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.