Tuesday 17 June 2014

New york s pruvodcem

Vydejte se s námi za oceán a poznejte světovou metropoli New York. Městem Vás provede průvodce, který ho velmi dobře zná. Po uvítání na letišti delegátem Vás čeká transfer do hotelu, ubytování a orientační meeting s průvodcem. NewYork pass v ceně - seznam atrakci zde. NEW YORK Ráno Vás v hotelu vyzvedne Váš česky (slovensky) mluvící průvodce a vydáte . Výjezd výtahem na neodmyslitelný symbol New Yorku – mrakodrap Empire State Building, který je ve stylu art deco města.


Prohlídka New Yorku je zpravidla pěšky a metrem. Zájezd je pořádán ve spolupráci s Eso travel. Avenue, vrchol luxusu 30.


Radio City Music Hall, prohlídka Rockeffelerova centra, světoznámá 5. Pestrá nabídka zájezdů a aktivní dovolené nejen po Evropě, online rezervace, kvalitní klientský servis. New York letecky z Prahy – poznávací zájezdy s průvodcem. Za cenu, za kterou vám nabízí jiné CK jen návštěvu New Yorku , uvidíte s námi navíc Washington. Se zkušeným průvodcem navštívíte navíc i místa, která nejsou v našem . Cena zájezdů do New Yorku. Dovolená Student Agency mezera.


Hlavní město světa poznáte dokonale. Strávit dovolenou v New Yorku znamená poznat například slavnou sochu Svobody, burzovní centrum Wall Street na Manhattanu, Empire State Building, Chrysler Building, nebo muzikálovou Broadway. Vzhledem k tomu, že letenky do New Yorku patří k nejžádanějším vůbec, rozhodl jsem se sepsat další díl našeho miniprůvodce právě o Big Apple, jak je New Yorku někdy přezdíváno.


Jako vždy se krátce zmíním o historii, abych postupně přešel přes možnosti dopravy a ubytování k popisu nej atrakcí a zajímavostí, které . NEW YORK S INDIVIDUÁLNÍM PRŮVODCEM - USA - POZNÁVACÍ ZÁJEZDY - last minute, katalog, informace:. Poznávací zájezdy - USA - New Yor. Zatmění Slunce v New Yorku. Nezávaznou konzultací jsme pro vás schopni ušít zájezd přímo na míru vašim přáním a potřebám.


Z vyhlídkové terasy mrakodrapu Empire State Building si v podvečer vychutnáte rozsvěcující se město. Volno, transfer na letiště, odlet do Prahy. Prodáváme zájezdy českých i německých CK, letenky, vstupenky na kulturní akce, komplexní cestovní pojištění. Philadelphie (let hlavním městem USA, vyhlášení. Deklarace nezávislosti).


Prahy do New Yorku , po příletu setkání s průvodcem America Tours a transfer do hotelu, informační meeting s průvodcem. Následuje přejezd do Washingtonu D. Najdete zde Sochu Svobody, náměstí Times Square, Central Park nebo Empire State Building.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.