Wednesday 18 June 2014

Pronájem bytu plzeň bory

Pronájem bytů - pronajem bytu plzni borech, inzerce. Indukční deska, digestoř. K bytu náleží balkon (m2) s úžasným výhledem na bolevecký rybník.


V koupelně je sprchový kout a toaleta. Byt vytápí dálkové ústřední topení. Najděte si spolehlivého makléře, který vám ušetří spoustu času, nervů a peněz. Byt o rozměrech 3mse nachází v pátém nadzemním podlaží a je vybaven kuchyňskou linkou se sporákem, barovým pultem, manželskou postelí s matracemi, nočními stolky, . Jižní Předměstí PLZEŇ pronájem, zmáčkněte tlačítko a určitě nalezněte byty Jižní Předměstí PLZEŇ pronájem na Gohome. Váš nejlepší nástroj pro vyhledávání.


Plzni na Borech v Tomanově ulici. V kuchyni jídelní stůl a nová kuchyňská linka, která je vybavena elektrickou troubou s plynovými hořáky, digestoří a myčkou. Byt prosel před lety KOMPLETNI rekonstrukci : - nove rozvody vody, elektra - koupelna – rohova vana, oddelene wc s umývátkem - podlahy (parkety, Thermofix) - nova kuchynska linka na miru – indukcni deska, vestavena . Vyberte si novou nemovitost na sreality.


Celková výměra restaurace 1m možnost posezení na venkovní předzahrádce o výměře m2. V přízemí dispozice prostor: výčep s pulte. Moderní bydlení v atypickém, mezonetovém bytě.


Profesionálně provedená rekonstrukce, s volbou kvalitních materiálů, nabízí vyšší. Byt je vybaven vlastní kuchyňskou linkou vč. Vytápění a ohřev teplé vody je za. Pro nájemce městských bytů a. Byty k pronájmu na Reality.


Byt se zahradou nedaleko centra města. Budovy projektu vytvoří po výstavbě malé univerzitní městečko s MODERNÍM BYDLENÍM pro všechny skupiny zájemců, tedy jak pro širokou veřejnost, tak i pro . Byt má velkou předsíň, oddělenou koupelnu a WC, průchozí pokoje, komoru a kuchyň, součástí nájmu je i sklep. V kuchyni je kuchyňská linka s kombinovaným sporákem, myčka, stůl a skříň.


Rozloha bytu činí 60m² a pronajímá se zařízený. V kuchyni je pěkná kuchyňská linka, elektrický sporák, sklokeramická deska, lednice a mraznička. Plzeň – Roudná, Pod Kostelem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.