Thursday 29 May 2014

Poznávací zájezdy usa 2017

Obrovská země je plná zcela jedinečných národních parků, které se právem řadí ke světovým unikátům. V celých Spojených státech se setkáte s neuvěřitelně širokou škálou krajiny od vyprahlých pouští přes savany až k ledovým horám a tajgám a neprobádaným . USA - POZNÁVACÍ ZÁJEZDY. New York, dnů se snídaní nejnižší cena, garance odletu 24. Pestrá nabídka zájezdů a aktivní dovolené nejen po Evropě, online rezervace, kvalitní klientský servis. San Francisco , Las Vegas, Los Angeles!


Cesta kolem světa za dní. Turecko, Ázerbájdžán, Írán, Spojené arabské emiráty, Indie, Thajsko, Kambodža, Vietnam, Čína, USA. Fischer, Firo-tour, Neckermann a dalších ck do 1zemí světa - dovolená u moře, poznávací zájezdy , lyžařské zájezdy, exotika, tuzemsko.


Americké Panenské ostrovy. Invia garantuje nejnižší cenu na trhu včetně všech slev a akcí. Denně nové Last Minute nabídky. Naopak většina pobytových zájezdů netrvá déle než týden. Usa , Bahamy - Slunečnou Floridou až na ostrovy Kry.


Délka pobytu:dní, nocí. Slevy Časová sleva do 31. Vydejte se s námi prozkoumat toto jedinečné město, které nikdy nespí. Za dní projdete New York s naším průvodcem, který je vám po celou dobu k dispozici. Program je koncipován tak, . Vyberte si z široké nabídky poznávacích zájezdů do celého světa a poznejte tak přírodní krásy a nové kultury.


Destinace: Řecko, Rhodos, Ialyssos. Doprava: Letecky (Praha). Kromě poznávacích zájezdů si však ve Spojených státech také skvěle odpočinete. Stravování: All inclusive.


Zavítáte Do New Yorku, Washingtonu, NP Grand Canyon i na další místa. Vybírejte mezi září kasin v . Washington vám naopak nabídne vše, co je spojeno s politickou historií USA. Informace k plánovaným zájezdům. Fotografie a články o minulých zájezdech.


Zahraniční konference MUN a EYP. MSC Orchestra - Itálie, Francie. Route 6 která jako první cesta spojila východ se západem USA.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.