Friday 16 May 2014

Lepení samolepících tapet

Lepení samolepicích fólií. Využijte samolepicí fólie k dekorativnímu polepu. Skvěle se hodí pro zkrášlení a renovaci nábytku, polep dveří, oken, nebo obkladových desek kuchyňských linek. Samolepicí fólie nejsou na rozdíl od tapet určeny na zeď, ale k dekorativnímu polepu nejrůznějších hladkých a nesavých . Očistěte a odmastěte plochu určenou k. Co byste měli vědět před aplikací samolepících fólií a tapet ?

Někdy jsou samolepící fólie také označovány jako samolepící tapety , jedná se pouze o dvojí označení pro zcela totožný produkt. Samolepící fólie jsou připraveny k okamžité aplikaci. Lze je nalepit na všechny hladké, . Tohle zvládnete, je to jednoduché.


Snadno nalepíte samolepicí fólie. Na úvod si probereme pár zása které se týkají lepení samolepicích tapet. Především je lepte jenom na hladké, suché a čisté plochy. Jestliže máte drsnou plochu, před polepováním ji musíte zbrousit.


Mokré plochy pečlivě vytřete do sucha a nechte dostatečně uschnout.

Znečištěné plochy odmastěte. PŘÍPRAVA SAMOLEPÍCÍ TAPETY. Součástí každého balení je návo jak je nalepit. Roli se samolepící tapetou z tubusu vyjměte, rozložte ji . Podklad pro lepení samolepicích fólií.


Případné drsné plochy je třeba předem hladce . Tapety , tapety na zeď, tapety na stěnu, tapety Erismann, samolepící tapety , samolepící fólie, renovace dveří, fototapety, bordury, PVC podlaha, lepidla a doplňky. Staré dveře, poškrábaná kuchyňská linka nebo skříň po babičce. Jak z takového nábytku udělat za pár korun designový kousek? Návody a fígle na lepení tapet. Pořiďte si samolepící tapety nebo samolepící fólie – starému nábytku dodají rychle a levně šmrnc.


Před nalepením je vhodné podklad pořadně odmastit a zbavit všech nečistot. Fólie jakoby klouže po skle, to umožní snadnější vystředění, vzniklé bubliny lehce vytlačíte stěrkou. Nejnovějším modním trendem dekorace bydlení jsou právě samolepící fototapety, které lepíme jinde než na zeď. Při lepení za sucha nepoužíváme vodní rozprašovač.


Takto pokračujte směrem dolů až nalepíte celá foto tapeta nalepená. Motiv máte od nás připravený ve formě písmen nebo grafiky. Motiv písmen a jiné podobné řezané grafiky je vždy potažen přenoskovou fólií (průhledná fólie s jemným vzorkem) pro jednoduché přenesní na polepové místo. Chcete si zkrášlit Váš byt a hledáte inspiraci ?

Nabízíme Vám zajímavý a levný nápa jak si rychle a sami zkrášlete.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.