Tuesday 20 May 2014

Háčky na věšák

Vítáme Vás v našem e-shopu. Nabízíme úchytky, knopky a věšáky Siro. Kovové, dřevěné, plastové, porcelánové, dětské, ethno, rustikální, zápustné, designové.


Kabelové průchodky, lišty a sokly. Většina věšáků se připevňuje ke steně, či nábytku vruty zepředu, v nabídce máme i háčky , které se montují ze zadní strany.

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Пожаловаться на другую картинку. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie. Cena s DPH 34Kč Cena bez DPH 28Kč.


Potom jste na správné adrese. U nás najdete tak originální věšáky a háčky , až vás z toho bude přecházet zrak. Do kuchyně i do chodbičky.

Háčky jsou kovové i ze dřeva. Zkrátka najdou uplatnění všude, kde je . Dřevěný věšák na klíče bílý. Hledáte kvalitní věšáky nebo háčky na zeď? Horská inspirace - věšák na ručník - lyže. Hodí se do každé koupelny.


Najdete zde věšáky na ručníky různých designů a velikostí, nástěnné věšáky , šatní háčky a ramínka. Nemůžete-li vrtat do stěny, variantou pro vás jsou samolepicí . Nástěnné háčky a věšáky do interiéru. Cenový srovnávač věšáků z mnoha e-shopů. Navíc háčky a držáky na ručníky za trvale nejnižší ceny. Pojďte si vybrat nějaký pěkný kousek na Bella Rose.


Cena: 78Kč 65Kč bez DPH. Dostupnost: na objednávku. Deignový věšák na oblečení.

Věšáky , háčky a stojany do předsíně a na zeď.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.