Wednesday 23 April 2014

Myčka ariston návod

ARISTON MYČKA NÁDOBÍ - Pokyny pro instalaci a obsluhu 3. Rychlý průvodce obsluhou. V tomto návodu k obsluze jsou vysvětleny všechny funkce, které. Vám Vaše nové elektrické domácí zařízení nabízí.


Navíc také objevíte svět užitečných nápověd a triků, které Vám pomohou docílit lépe . Myčka s příborovou zásuvkou , která pojme až sad nádobí.

Myčka nádobí Hotpoint - Ariston LFF 8M1OCX EU nerez. Celý popis a technické parametry. Ostatní zákazníci si také . C, Hotpoint - Ariston , vestavná.


Dobrý den, je to spíše dotaz na servis, ale dívala jsem se do návodu , kde na straně je kapitola - ODSTRANĚNÍ PROBLÉMŮ. Ustavení a vyrovnání do vodorovné polohy. Upozornění pro první mytí.


Připojení napájení vodou a elektřinou.

Informační list výrobku, 2. Română, Slovensky, 27. Základní bezpečnostní pokyny. Jak ušetřit a brát ohled na životní prostředí. PycCKNÝ, YKpaďHCbka, Kazakwa, 67.


Instalace, Servisní služba 4-5. Spotřeba v off-mode (W). Při vybírání přístroje pečlivě zvažte, jaké činnosti a funkce od přístroje požadujete. To, že výrobek nevyhovuje Vaším pozdějším nárokům, nemůže být důvodem k reklamaci.


Před prvním použitím si pozorně přečtěte přiložený český návod , který dodává firma Indesit Company, SpA. Ke svým dováženým výrobkům a důsledně. Návod k instalaci a obsluze. Při výběru zařízení důkladně uvažte, jaké činnosti a funkce od zařízení požadujete. Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste si zakoupil výrobek společnosti MERLONI Elettrodome- stici, spa.


Automatická pračka HOTPOINT - ARISTON AQ7D29U bílá. Trouba Ariston FD ICE ledová. Tento symbol vám připomíná potřebu přečtení tohoto návodu k použití.

Mějte tento návod vždy po ruce kvůli snadné konzultaci a pro každý případ. Na této stránce můžete nalézt manuál pro produkt Hotpoint LTF 11M116. Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod.


Máte-li jakýkoliv dotaz týkající se Vašeho Myčka , na který jste nenašli odpověď v manuálu, dejte nám prosím vědět v dolní části této stránky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.