Thursday 24 April 2014

Plnovýsuv 1000mm

Zásuvkový plnovýsuv , nosnost 200kg, délka 700mm. Má vysokou boční stabilitu díky dvojitému vedení a speciálně tvarovaným profilům. Cena produktu bez dopravy. Teleskopický přesný plnovýsuv. Kuličkový plnovýsuv s integrovaným samodovíráním, bez tlumení.


Hledáte kulickovy plnovysuv?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Materiál: Ušľachtilá oceľ. Obsah balenia: Komplet (2ks). Maximálna nosnosť: kg.


Typ mechanizmu: tlmenie - nie. Kuličková vedení, plnovýsuv , nosnost až 3kg, ocel - objednávka z obchod Häfele Česká republika. Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním ako sú nábytkové výsuvy - ložiskové výsuvy pre stolárov, výrobcov nábytku a domácich majstrov.


Všetko kovanie pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií. Kombinace šuplíků a otevřených polic.

Korpus dřevěný, barva- buk světlý,. Hettich nabízí velmi široký sortiment výsuvů pro zásuvky. Jedinečné výsuvy Quadro a osvědčené kuličkové výsuvy nabízejí vždy optimální řešení pro komfortní a bezpečné otevírání a zavírání zásuvek v nábytku všeho druhu. Technický náskok s výsuvy Hettich.


Objednejte si produkty z oblasti Rolničkový výsuv ( Plnovýsuv pro vysoké zatížení ) v online obchodě společnosti Würth ▷ Váš partner pro trh a průmysl! Výsuv - délka : 9mm, Výsuv - uchycení plnovýsuvu: . Pojezd zásuvkový - Výsuvy - Katalog. BLUM MOVENTO skrytý plnovýsuv TIP-ON BLUMOTION délka od 4do 750mm do 60kg. Kuličkové výsuvy KA Výsuvy Quadro, montáž nasunutím, částečný výsuv a plnovýsuv. Výsuvy Quadro a kuličkové výsuvy KA pro řadu system a Top Další funkční výhody: Vrtací těleso a lišta z hliníku.


Zapouzdřený vrták - minimální opotřebení vrtáku, protože břity nejsou ve styku se šablonou. Krácená šatní tyč chrom ovál 9mm pro skříň š. Blum TANDEM plus BLUMOTION skryté, tlumené vodicí výsuvy pro dřevěnou zásuvku délka 550mm. Zátěž výsuvu maximálně 30kg.


Peka potravinové výsuvy, Kesseböhmer LeMans,odpadkové koše a sortery slouží do kuchyní - Potravinový Výsuv, Plnovýsuv. UPOZORNĚNÍ: Doprodej Nabídka platí do vyprodání zásob. Následné vrácení nebo výměna zboží nejsou možné.


Poptávky a veřejné zakázky z oboru Brusné materiály, region Ústecký kraj.

Nabídněte své služby a získejte nové zakázky přímo na webu. Katalog poptávek a veřejných zakázek, Evropská databanka. Skrytý plnovýsuv s pístovým tlumičem a dorazem, může nést kg se.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.