Monday 21 April 2014

Dřevěné latě hoblované

Rámové dřevo hoblované smrk . Hoblované hranoly, latě , prkna a hranolky vyrábíme ze smrkového řeziva. Hoblovaný materiál nabízíme několika délkách a profilech, které se snažíme stále pro Vás rozšiřovat. Hoblované latě , prkna a hranoly jsou masivní a podélně nenapojované, čtyřstranně hoblované.


Nejsme jenom prodejci, díky vlastní výrobě můžeme dodávat skutečně kvalitní řezivo a polotovary ze dřeva v tak kompletním sortimentu, že uspokojíme každého zákazníka.

Vás zvýhodnili ceny u řady položek – především u OSB desek a latí. Hranoly, hranoly hoblované , KVH, BSH . Latě : řezané dřevo s průřezem do cma maximální šířkou mm . Hoblované desky vhodné i na plot, na pochozí plochy teras či na předěly. HOBLOVANÁ PRKNA, HRANOLY.


Hoblovaná prkna je hoblovaný ze čtyř stran, univerzální, dokončovací materiál s různými typy profilů rozměru. Působnosti hoblovaných profilu je poměrně rozsáhlé: dokončovaní fasády budov, obklady stěn a stropů, stavba dřevěných plotu a terénní úpravy, ale lze použít . Skladová dostupnost dle pobočky.

Dodáváme hranoly, fošny latě a další stavební řezivo pro vaši stavbu. V nabídce našeho eshopu nechybí ani hoblovaná prkna, nebo americké fošny. Smrk V prodejně k prodeji m. Vyrobíme hoblované hranoly, trámy, desky, latě i fošny z různých druhů dřevin převážně modřín, smrk,jedle,borovice a dub. Ohoblované dřevo se používá na spousty stavebních dílů jako altány, pergoly, střechy, dřevostavby, ploty, plotové latě , plotové sloupky dřevěné terasy,fasády ze dřeva. Standartně také vyrábíme.


Střešní lať SM hoblovaná smrk. Hledáte kvalitní stabilní dřevěný materiál pro Vaši stavbu či interiér? Ideálním řešením jsou hoblovaná sušená prkna, někdy též nazývané selská prkna. Jsou vyrobená ze sušeného masivního dřeva s čtyřstranným opracováním. Hoblovaná sušená prkna nabízejí také široké využití i jako konstrukční prvky nebo jako . KVH hoblovaný konstrukční hranol.


Podkladové latě - Položky z této sekce slouží jen pro MÍSTNÍ prodej - možná je jen objednávka s vyzvednutím na prodejně. Pro truhláře a živnostníky máme připravené zajímavé slevy! Hoblované výrobky se používají ve stavebním průmyslu, při výstavbě plotů, dřevěných rodinných domů, rekonstrukcích staveb, výrobě zahradního nábytku atd.


Určen především jako podkladní lať pod vnitřní i venkovní obklady.

Technické informace Smrková konstrukční lať x mm. Nabízíme široký výběr stavebního a sušeného hoblovaného řeziva, OSB desek, obkladových a podlahových palubek, latí a lišt, dřevěných briket, pelet a palivového dřeva.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.