Monday 21 April 2014

Židle dsw bílá

Jejím typickým znakem je zakulacený tvar plastového sedáku a kovová (do kříže složená) konstrukce, která zajišťuje celkovou stabilitu dřevěné podnože. Legendární židle DSW byla navržena manželským designérským párem Charles a Ray Eames. PC016W PP inspirovaná DSW tmavá - bílá.


Sedák vyrobený z vysoce kvalitního polypropylenu a precizně zpracovaná základna z tmavého dřeva jsou z. Organicky formovaná skořepina sedadla z plastové hmoty byla později kombinována s různými podstavci. Ve své současné podobě z polypropylenu nabízí tato židle. Používáme pouze polypropylen.


Tento materiál dává produktu krásný matný nádech, vysokou odolnost a stálost barevného provedení materiálu. Mnoho dalších společností stále nabízí velmi tvrdý ABS plast, který je rozpoznatelný díky lesklému povrchu. Poradíme Vám s výberem a zašleme Vám včas informaci v nabídce a akčních slevách. Pod značkou PEŠKA - Židle dneška najdete tradici, kvalitu a výrobky s dlouhou životností, se zárukou a kvalitním servisem.


Materiál: podnož světlý javor, sedák plast. Designová plastová židle Vitra DSW. Norden DSW se bude ideálně vyjímat v jídelnách či kuchyních vyznavačů moderního stylu a designu. Skořepina je vyrobena z polypropylenu a pro maximální pohodlí je doplněna o měkký pěnový sedák potažený koženkou v barvě skořepiny. Klidně doma všichni sedávejte na dvou židlích.


Elegantní plastový sedák stojí na čtyřech nohách z lakovaného bukového dřeva, které jsou zpevňovány černě lakovanými ocelovými pruty. Jedná se o židli inspirovanou původním návrhem židle DSW. Inviro Židle BALAGIO DSW , bílá : Jednoduchá židle příjemného vzhledu. Vhodná do všech typů interiérů.


Na první pohled Vás zaujme postavení základny. Předností této řady židlí je velký výběr typů a barev. Tato nabídka od prodejce furnitex_cz byla archivována dne 18.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! This Pin was discovered by designany. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Krzesło TECHNO WOOD DSW to niebanalne połączenie mocnego drewna i tworzywa sztucznego, które idealnie wpisze się z mieszkania nowoczesne, urządzone w stylu skandynawskim. Stylowy design krzesła i atrakcyjna forma, tworzy doskonałe połączenie nawet dla najbardziej wymagających klientów.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.