Thursday 27 March 2014

Zajezd do usa

USA – zájezdy pro všechny. Pláže na Floridě, příroda v Grand Canyonu, hazard v Las Vegas nebo multikulturní mix v New Yorku, to všechno nabízejí zájezdy do USA. Invia garantuje nejnižší cenu na trhu včetně všech slev a akcí.


Tichého oceánu, kde vyrostla v průběhu posledních staletí nejznámější velkoměsta jako New York, Los Angeles nebo Philadelphia. Jih země s nejmocnější ekonomikou světa náleží do subtropického pásu a nejjižnější části Floridy . Cestovní kanceláře obvykle nabízí.

Jsme jediná cestovní kancelář na českém trhu, která se specializuje výhradně na zájezdy do USA. Nabízíme pouze destinace, které jsme osobně procestovali a velmi dobře je známe. Starosti s plánováním nechte na nás - váš zájezd . Poznávací zájezd do New Yorku s ubytováním do hotelu se snídaní. Cesta kolem světa za dní. Turecko, Ázerbájdžán, Írán, Spojené arabské emiráty, Indie, Thajsko, Kambodža, Vietnam, Čína, USA.


Dali jsme přednost komfortu a . Záleží pochopitelně na naturelu, očekáváních, plánech a řadě dalších proměnných.

Nabízíme proto alespoň výčet vodítek, která mohou pomoci toto rozhodování usnadnit. Přírodní krása, která bere dech všem návštěvníkům ostrova Kauai. Individuální zájezdy do USA.


Spojené státy americké můžete procestovat, jak je libo. Zatímco někdo se rád nechá provázet zkušeným průvodcem a nevadí mu být součástí zájezdu, jiný raději poznává cizí. Během poznávacích zájezdů uvidíte symboly Ameriky, krásy americké přírody i městské ikony. Zavítáte Do New Yorku, Washingtonu, NP Grand Canyon i na další místa.


LAS VEGAS Vítejte v Las Vegas, pouštní oáze zářivých neonů a vzrušující zábavy! Doprava do Las Vegas a transfer do hotelu je individuální starostí každého klienta (na vyžádání může zajistit CK). Byť se jedná ve své podstatě o mladý stát, jehož dějiny se píší teprve několik set let, má již co nabídnout i fanouškům historie. Stále se ale najdou i tací, kteří se svěří do péče“ některé z renomovaných CK, které mají k dispozici zkušené průvodce. Pojďme si říct pár základních ra které nepodcenit před odjezdem.


Převážnou většinu poznávacích zájezdů připravujeme jako originální programy pro menší skupiny v rozsahu 10–osob. Kromě několika autobusových zájezdů do bližších částí Evropy jde o zájezdy letecké. Nejoblíbenější jsou zejména poznávací zájezdy do národních parků a měst. Dovolená Student Agency.


POZNÁVACÍ ZÁJEZDY NÁRODNÍ PARKY USA. Tak právě pro vás tu máme nabídku zájezdů American Tours, Čedok, Esotravel, Fischer, Firotour a dalších několika desítek cestovních kanceláří poznávací .

Vypravte se do Spojených států amerických! Třetí největší země světa mezi Atlantikem a Pacifikem zásluhou své rozlohy, dějin a bohatství ukrývá nespočet turistických atrakcí. Prahy do Bostonu, kam dorazíte díky časovému posunu .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.