Wednesday 26 March 2014

Řezáč stanislav

Je považován za jednoho z nejlepších současných světových lyžařů-běžců, který systematicky závodí na dlouhých tratích. He also finished second-placed in the Vasaloppet race in Sweden in . Jednu z nejlepších sezon v kariéře má za sebou běžkař Stanislav Řezáč. Specialista na dlouhé běhy vyhrál novou sérii Ski Classics, do níž patří nejprestižnější lyžařské maratony.


Na Vasově běhu skončil druhý a vyhrál Birkebeiner. V jeho cíli absolvoval ve stavu vyčerpání rozhovor a dostal totální okno, .

Rozhovor se Standou po jeho vítězství v norském Birkebeinerrennetu. Sedmatřicetiletý sportovec vyhrál šestidílnou sérii závodů Ski Classics. K udržení vedení mu stačilo v závěrečném dílu série, . English, german and czech language :).


Our hero Standa Řezáč alias Stanislav Řezáč from Czech republic is. Stanislav Řezáč - výpis firem z Obchodního rejstříku, IČO firmy, adresa sídla firmy , pozice ve firmě, související firmy, vztahy ve firmách. Vybavení klasika: lyže Madshus, boty Madshus, hole Swix.


SWE, Popular Cross-Country, km C Marathon Mst, 38. CZE, Popular Cross-Country, km C Marathon Mst, 1 166.

GER, World Loppet Cup, km C Marathon Mst, 36. Skvělého úspěchu dosáhl na 45. Jeden z nejlepších českých lyžařů Stanislav Řezáč se specializuje na dálkové běhy, v nichž se zařadil mezi světovou špičku. Za sebou má celou řadu úspěchů, např.


Jizerské jablonecký rodák Stanislav Řezáč. Je to jeden z jeho největších . Adam Václavík o svém skvělém výkonu ve štafetě: „Lépe pozdě než vůbec. Nejprve si Veronika Vítková vylepšila 11. Stanislav Řezáč , podnikatel v obci Tvorovice – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a statistického úřadu.


Stanislav - Děláme výrobu a montáž pohonů dveří a bran i také zámků a závor a turniketů a dále máme i nabídku dveřních snímačů. Jeho kolegu z rakouského týmu Skinfit Racing Stanislava Řezáče v klasice kvůli zkrácení trati diskvalifikovali. Dálkový běžec na lyžích Martin Koukal začal sezonu třetím místem v klasické desítce kategorie FIS v Seefeldu a dvanácté místo obsadil na stejné trati bruslením. Podvacáté a možná naposledy projel dálkový běžec Stanislav Řezáč cílem Vasova běhu. Naposledy v neděli, kdy ve čtyřiačtyřiceti letech proháněl mladíky a dojel sedmý o necelých šest vteřin za vítězem.


Born in: Jablonec nad Nidsou (CZE). Home town: Jablonec nad Nidsou (CZE). Hobbies: Mountainbiking, endurance sports . It is one of the greatest .

Stanislav Rezac skipped the first weekend of races - see interview. The race was a battle all the way to the finish line which Rezac were first to pass, but only a few centimeters before Jerry Ahrlin, Team Xtra Personell.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.