Thursday 27 March 2014

Pronájem bytu plzeň bez realitky a kauce

K bytu náleží krásná oplocená předzahrádka. Byt není vybaven nábytkem (na fotkách je nábytek nájemníka) Jedná se o bezbarierový byt. Kauce - jeden měsíční nájem. Pronájem bytů - bez kauce provize, Plzeň - město, inzerce. Hledáte bydlení v pronájmu ? Aktuální nabídka bytů k pronájmu.


Přednost má zájemce o dlouhodobější podnájem. Bez realitky - nemovitost nabízí přímý majitel. Zadavatel inzerátu si nepřeje být kontaktován realitními.


Přijďte si vybrat z mnoha aktuálních inzerátů. Prodáme vaši nemovitost až za 1 běžné ceny nebo ji přímo vykoupíme. Jsme stabilní česká realitní kancelář s let tradicí a více než pobočkami po celé ČR. David Bartoš: dobrý realitní makléř zajistí vyšší cenu a . Prostorný byt na Slovanech.


Upřesnění: Východní předměstí zobrazeno: 807x. Nabízím k dlouhodobému pronájmu slunný skoro nový byt v Plzni - Košutka. Byt je vybaven vlastní kuchyňskou linkou vč. Vytápění a ohřev teplé vody je za.


Vybírejte z aktuálních nabídek pronájmu bytů v obci Plzeň od soukromých osob nebo realitních kanceláří na DomyBytyPozemky. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Výměna, prodej a pronájem bytů v Plzeňském kraji na Sbazar. Slovany PLZEŇ pronájem , zmáčkněte tlačítko a určitě nalezněte byty Slovany PLZEŇ pronájem na Gohome.


Váš nejlepší nástroj pro vyhledávání nemovitostí na internetu. Platba měsíčně, byt je zařízený, ale může být zařízen jen částečně či prázdný. Inzerce bytů k pronájmu bez provize zdarma. Doporučuji zejména 2-osobám, pouze nekuřáci a bez domácích zvířat. Nabídka bytů k pronájmu v okrese Plzeň.


Nové byty, levné byty k pronájmu - Plzeň. Po nájemci žádejte složení kauce na úhradu pohledávek a jiných nákladů. Pronajmout si byt bez realitky nebo pronájem bytu zájemcům je dnes velmi jednoduché díky službě jako je ta naše.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.