Wednesday 26 March 2014

Pronajem bytu letnany bez realitky

Byt o výměře 27mse nachází ve zvýšeném přízemí s výtahem. V bytě je předsíň s velkou skříní, koupelna se sprchovým koutem a pračkou. Byt v 2NP o ploše 59m příslušenství k bytu - balkon 8m sklep 3m garážové parkovací stání pod domem.


Realitní kanceláře a makléře prosím, aby mě nekontaktovali. Pronájem bytu Letňany , Renting an apartment Letňany , Арендуя квартиру Letňany - REKONSTRUKCE DOKONČENA - KRÁSNÝ SVĚTLÝ BYT po kompletní rekonstrukci k dlouhodobému pronájmu! Orientovaný do PARKU a souboru hřišť, pískovišť , dog-friendly lokalita atd. OBYTNOU lodžií - možno jako ložnice, . Priestranny byt je v nedavno dokoncenej novostavbe blizko Metra C Letnany , plaveckeho arealu, Tesca. Výborná dostupnost MHD do centra města, autobusová zastávka přímo před domem – zastávky na metro C Letňany.


Byt je v novostavbě Trigema, . KRÁSNÝ SLUNNÝ BYT v ulici Tupolevova, v bezpečné a klidné lokalitě Letňany - konečná metra C 10. Koupelna s vanou, pračkou, samostatná toaleta. Možnost pronájmu garážového stání za poplatek. V okolí veškerá občanská vybavenost.


Nedaleko nákupní centrum Letňany se . Tesca, krytý bazén, kino a bruslení. Na druhé straně od domu je travnaté . Byt vhodný pro cizince a studenty ( kuřáky,rodiny s detma a Domácí mazlíčky NE). Praze - Letnany , v ul. Byt se nachází v dobré dostupnosti MHD a nedaleko nákupního centra OC Letňany a plaveckého bazénu Lagoon.


WC, koupelna s vanou, obytné pokoje, technická místnost s pračkou a chodba včetně vestavěné šatní skříně a botníku, k bytu také. Nabizim dlouhodobý pronájem ! Chlebovická 82 m 4. Klidná lokalita, výhled do zeleně, veškerá . Letňany , minut do centra Prahy, minuty zastávka Tupolevova, . Dům se nachází ve staré zástavbě, minutu od domu: . OC Letňany , autobusová zastávka přímo naproti obytnému domu min chůze či min autobusem na stanici metra C ( Letňany ),. Pronajmu kompletně zrekonstruovaný byt v klidne části Letňan. Orientace bytu je na severo-východ s výhledem do zeleně oploceného nádvoří mezi baráky, na louku a les.


V koupelně je sprchový kout. Plastová okna, nový sporák, podlaha – lino, skříně ve zdi, bezpečnostní závora. Podlahová plocha celkem 47m z toho je kuchyň 8m,ložnice 12m, pokoj a balkon 3m. Na chodbě bytu jsou dvě vestavné skříňe a dále šatna 2. Nová plastová okna z kuchyňe, ložnice a balkon orientace na východ a výhled do velké zahrady,okno z pokoje .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.