Tuesday 25 March 2014

Kenwood major premier příslušenství

Hodnocení produktu: (Perfektní)recenze. IHNED k odeslání, u Vás již 22. Jistota bezpečného nákupu, akční. Aby byl váš kuchyňský robot skutečně plnohodnotným pomocníkem při vaření, neobejde se bez příslušenství pro nejrůznější typy přípravy potravin.


Robot potřebuji především na strouhání, krouhání, mixování apod. Do budoucna mě zaujalo příslušenství mlýnek na mouku a lis na bobuloviny. Zajímalo by mě, jestli má někdo tento robot s výše uvedeným příslušenstvím a jak je s tím . V základním balení naleznete tři míchací metly – K-metlu na lehká těsta, balónovou šlehací metlu a hák na těsta tuhého charakteru.


Tuto trojici pak doplňuje praktický mlýnek na maso a skleněný mixér Thermo resist, který je odolný proti . Kliknutím zvětšíte obrázek. Balonová metla pro roboty CHEF. Planetový vstup nad mísou je určen pro šlehací míchací a hnětací metly, přední pro pomalá silová příslušenství například mlýnek na maso a zadní rychlo otáčkový, kam.


Díky vysokému výkonu lze strouhat větší množství jídla v krátkém čase. Chef , Major (Classic, Premier , Titanium, Cooking Chef ), odstředivý odšťavňovač na ovoce a. RobusTní kovový kuchyňský robot na který se můžete spolehnout. Ve výbavě s novým skleněným Thermo resist mixérem a mlýnkem na maso.


Je ideální pro každodenní používání a díky třem výstupům pro připojení příslušenství je to skutečně multifukční kuchyňs. Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Kenwood Major Premier KMM 770. Výstup pro příslušenství mísy: ano. Disponuje silou a všestranností, která přemění . Robot je celokovový, včetně převodů a motoru.


KENWOOD KMM 7Kuchyňský robot Major Premier. Kovový vysokorychlostní kráječ a strouhač zahrnuje krájecích disků z nerezové oceli, a to standardní krájecí, jemný krájecí , extra jemný strouhací, jemný strouhací, hrubý plátkovací, jemný plátkovací a hrubý . Robustní konstrukce samotného robotu i příslušenství , více než dostatečný výkon, spousta dle potřeb dokoupitelného příslušenství. Odšťavňovač disponuje sběračem pěny, proto ve sklenici budete mít vždy jen čistou šťávu. Planetární systém míchání: ANO Objem hlavní nádoby (l): 6. Ovládání: elektronické-tlačítkové.


Provedení výrobku: stříbrná barva. Bubínkové struhadlo různých bubínkových nástavců pro jemné i hrubé strouhání a krouhání - zelenina, sýr, čokoláda, oříšky Pro modely kMix a Chef XL Sense. Typ příslušenství : strouhač.


Celokovový kuchyňský robot Major Premier. Robusní kovový kuchyňský robot na který se můžete spolehnout.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.