Friday 19 April 2019

Jak sundat tvrzene sklo z telefonu

Jak jde doma sundat tvrzené sklo z mobilu? Jít do servisu se mi nevyplatí, cena skoro převýší nový telefon. Jak odstranit ochranné tvrzenesklo, z displeje mob.


Prosím chtěla bych poradit. A dá se znova to tvrzené sklo nalepit na display když ho sundám z toho telefonu ? Návod jak nalepit fólii na displej mobilního telefonu - MobilPouzdra. Lze tvrzené sklo z telefonu bezpečně sundat a opět použít? Tvrzené sklo drží na telefonu díky přilnavé silikonové vrstvě.


Protože není použito lepidlo, můžete ho kdykoliv sundat , aniž by po něm zbyly jakékoliv pozůstatky. Opětovně použít již sundané sklo není možné. Hledáte kvalitní tvrzené sklo pro mobil . Víte, že lze zjistit podle čísla mobilního telefonu , kde se dotyčný právě nachází? Jak volat z Čech na Slovensko? Mám dobíjecí kartu od T-Mobile, mobil . Jak , prosim te, myslis to sundat ? Chtěl bych se zeptat jestli se dá tvrzené sklo normálně sundat z telefonu.


Už ho mám docela poškrábané a chtěl bych ho vyměnit za fólii, jenže nevím jak ho sundat. Zdravím, Jednoduchá otázka - jak sundat z displeje ochranné sklo ? Nejnovější články: MobilMania. Připravily jsme návod jak nalepit ochranné sklo na displej telefonu. Pokud máte telefon v ochranném obalu, je dobré ho sundat (lépe se čistí displej a manipuluje se sklem), taktéž sundejte (pokud máte nalepenou) starou fólii nebo sklo. Není tomu tak dávno, kdy.


Při aplikaci skla z něj stačí sloupnout tenkou fólii, která chrání povrch před nečistotami, přiložit sklo na displej a ono se samo “přisaje”. S tím, jak se rozšiřuje povědomí o ochranných sklech , se bohužel šíří také spousta nesmyslů. Konečně se dostáváme do fáze, kdy se i široká veřejnost začíná zajímat o to, jak ochránit displej svého mobilního telefonu. Postupně je monitorujeme a dnes se vám pokusíme některé z nich vyvrátit. Video návod z : . To sklo je hrozně těžké . Musel bys jehlou jedno smítko po druhým sundat jehlou.


Je jednodušší to prostě sundat , zahodit a koupit jiný. Je to ještě mnohem horší, než to vypadá. Navíc při sundávání ti to sklo může prasknout. Zakoupil jsem si tvrzené sklo na svůj telefon a vše šlo skvěle do doby, než jsem to začal lepit.


Po nalepení jsem zjistil, že je tam. Jak ho nalepila, tak též zjistila, že je tam bublinka, takže musela sklo odlepit (děsila jsem se, jak u toho používala řezací nůž) a pomocí papírku nečistotu odstranila. Pokud jste dodrželi celý postup, tyto nedokonalosti by se měly vytratit během prvních dvou dní po nalepení.


Důležitá poznámka: Lepidlo na skle není vytvrzovací, to znamená, že sklo můžete z telefonu kdykoliv snadno sundat , aniž by zanechalo stopy. Sloupávání začněte z rohu. Nejlépe dolního, kde není viditelná část displeje a je tam Graffiti plocha, kde nás případné škrábnutí nebude tolik bolet. Někdy mohou pod sklem zůstat bubliny nebo různé mapy.


Pomalu sloupávejte fólii, vyvarujte se rychlých trhů, mohli byste s fólií strhnout také dotykovou vrstvu vlastního displeje. Po sundání staré fólie můžete vatou . Více než na podlaze, vyděsí člověka pavouk na displeji telefonu - obzvlášť pokud se jedná o zbrusu nový kousek. Návodů, tipů a triků, popřípadě videí o tom, jak správně nalepit tvrzené sklo na přední displej mobilního telefonu , bylo napsáno již mnoho. Podle doporučení odborníků a podle své konkrétní značky telefonu opatrně odpojte kabely vedoucí z desky do displeje a sundejte základní desku.


Jelikož máme s aplikací předního. Jak zachránit utopený mobil? Ano něco takového existuje a, kterému říkáme Tempered glass screen protector, a jak již sám název napovídá, nejedná se o plast nýbrž o tvrzené sklo. Sklíčko je relativně ohebné,. Otestujte, jak to funguje.


Rok jsem používal tvrzené sklo PanzerGlass a zde jsou moje zkušenosti, které vystavily sklo i pádům v horách. Rozhodně se však nemusíte obávat, že by sklíčko nějakým nepříjemným způsobem vystupovalo z displeje či ničilo celkový dojem z telefonu. Pravda z vlastních zkušeností je taková, že pokud máte na displeji třeba PanzerGlass a telefon vám vypadne z kapsy, nebo nanejvýš z ruky na rovný povrch, nic se krycímu skle nestane. Looper Pokud chceš lepit cokoliv ( sklo i folii) tak musíš sundat samozřejmě obě original fólie co jsou na telefonu po zakoupení.


Ochranu mobilního telefonu můžeme rozdělit na tu, kterou má zařízení z výroby ( vodotěsnost, sklo Gorilla Glass), a na dodatečnou, implementovanou zpravidla majitelem zařízení (pouzdro, fólie, …). Tagy: krycí sklo, PanzerGlass, tempered glass, tvrzené sklo. V tomto díle Víkendové hlasovačky a diskuze se chceme podívat na to, jak chráníte svůj telefon vy – naši . PanzerGlass nejen, že nepoškrábal sklo pod ním, což jsem očekával, ale také zůstalo pohromadě i při odstranění z telefonu.


Tvrzená skla mají opravdu spoustu výho nejenže chrání displej telefonu , ale také dokáží vylepšit požitek z promítaného obsahu. Pak již stačí jen sundat ochranou fólii ze skla a přiložit ho na displej. Dnešní smartphony jsou výsledkem zdokonalování moderního hardwaru a většina z nás nosí v kapse malý kapesní počítač, alespoň co se týče hrubého.


Pro porovnání, klasické Gorilla Glass, které jsou dnes brány jako standart, mají tvrdost okolo hodnoty 3-4H (H = Hardness), oproti tomu tvrzené sklo nabízí hodnoty . Nastává tedy otázka, jak co nejlépe ochránit tak drahé zařízení? Ještě donedávna se ochrana displeje u mobilního telefonu řešila formou tenkého kousku ochranné fólie. Můžete si zakoupit různéé ochranné kryty, ale stěžejní jednoznačně bude ochranná displeje.


Nejvíce zranitelným místem Vašeho telefonu , nebo tabletu je jednoznačně displej. Jak nejlépe displej ochránit?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.