Friday 22 March 2019

Podzimní typ barva vlasů

Jaro, léto, podzim a zima. Nejsou to jen roční období. Je to skupina barev, do které se každá žena i muž může zařadit. Díky barevné typologii lze určit, jaká barva vlasů vám bude slušet.


Jaké líčení je to pravé. My se teď zaměříme na barvu vlasů. Každý člověk je jedinečný, ale v zásadě se dělíme do čtyř barevných typů, kterým přiřazujeme jednotlivá roční období podle barev , jež jim v přírodě dominují.


Ke každému ročnímu období se pak váže škála . Oči má podzimní typ jantarové, oříškové, tmavohnědé, tyrkysové, zelené nebo žlutozelené. Vlasy jsou načervenalé nebo červenozlaté. Za to může vysoký obsah červeného a žlutého pigmentu. Jestli je budete chtít zvýraznit barvou , použijte teplé medové nebo zlatavě červené odstíny. Budete-li chtít experimentovat s . Vlasy u tohoto typu jsou hodně výrazné: rezavé, červené, měděné, blon hnědé do rezava, barva vždy s červeným nebo zlatým nádechem.


Oživíte je světlým nebo i tmavším melírem. Tyto typy mají většinou husté vlasy a proto účes dobře drží, rozhodující však bude správný sestřih. Nedoporučují se barvení do . Jestli toužíte změnit barvu svých vlasů , zjistěte si nejprve, do jakého barevného typu patříte, ať pak nelitujete.


Podzimní typ - Cindy Crawford. Charizmatická herečka je výrazný typ v kontrastních barvách , které ovšem k sobě ladí - sněhurkovská pleť a vlasy v barvě hořké čokolády. Tyto ženy se špatně opalují a snadno dostanou úžeh. Vlasy sytě načervenalé nebo narezlé, kaštanové či zlatavě plavé.


Oči žen tohoto typu jsou většinou zelené, olivově zelené, bleděmodré nebo tyrkysové. Letní typ – pleť má narůžovělý nebo olivový nádech, většinou se dobře opaluje, oči bývají šedé, tmavě modré, modrozelené nebo hnědé. Zkuste odstíny: popelavou blon oříškovou nebo světle hnědou barvu.


Rozlišují se čtyři základní typy jarní, letní, podzimní a zimní stejně jako roční období. Toto určím podle toho, jakou máte barvu pleti a barvu očí. Na základě této diagnostiky se volí a doporučuje správný odstín barvy , která vám nejvíce sedne. Jarní typ : Pokud patříte do jarního typu , máte modré nebo zelené oči, . Pokožka podzimního typu je buď světlá v teplém tónu slonové kosti nebo zlatohnědá až broskvová.


Rty tohoto typu jsou spíše . Každá z vás už určitě řešila, jaká barva vlasů vám padne. Jednou totiž byla příliš tmavá, jindy příliš světlá. Jak konečně najít ten pravý odstín vlasů? Mista vám ukáže, jak na to.


Druhý šátek je růžový: Studený (letní a zimní ) typ získá svěžest, pleť se rozjasní, barva šátku tzv. Podle vašeho typu pleti a osobnosti! Teplý (jarní a podzimní ) typ dostane nepřirozený nádech, pleť vypadá u šátku bledě.


Další pomůckou pro bližší rozeznání barevného typu je vaše barva pleti, očí a vlasů. Ve své původní podobě se vždy . Vychází z teorie, která poukazuje na to, že každého člověka lze přiřadit podle barvy očí, přirozeného odstínu vlasů a pleti do jedné z barevných skupin. Zda vám budou slušet přírodní nebo naopak výrazné odstíny určíte i podle barvy očí nebo odstínu vlasů. Modrým a zeleným očím pasuje hnědá, bronzová nebo. Určení typu jen podle tmavosti . Vlasy podzimních typů zřídka potřebují změnu barvy , neboť jsou většinou červenohnědé, či hnědé s medově zlatým odleskem a bývají velmi bohaté.


Obočí bývá stejné barvy jako vlasy. U žen s narudlými vlasy jsou řasy často světlé. Hlavní dělení zahrnuje čtyři základní typy, kterým je podle určitých znaků přirazeno konkrétní roční období. Většinou se opálí jen do červena . Každému z typů pak sluší jiná barva, líčení i barva vlasů.


Chtěla bych poradit jaké barvy by měly nosit ženy - zimní typ. Jestli jsem se teda dobře přiřadila, měla bych mezi zimní typ patřit. Mám tmavě hnědé vlasy , tmavě hnědé oči, černé obočí, a olivovou pleť.


A nějak si nevím rady se základními barvami. Líbí se mi hnědá a béžová - bohužel mám . Pleť žen podzimního typu se pyšní zlatavou, broskvovou či šampaň barvou a pihy nejsou absolutně nic výjimečného. Původní barva vlasů bývá kaštanově hnědá či medově blonďatá. Rty jsou většinou přirozeně sytě červené, oči jsou oříškově hnědé, . Podstata spočívá v tom, že typy lidí se podle barvy a odstínu pleti, očí a vlasů dělí do čtyř skupin pojmenovaných podle ročních období.


Rozeznáváme tedy typ jarní , letní, podzimní a zimní. Platí to samozřejmě nejen pro holky, ale i pro kluky všeho věku od až do 2let. Když člověk ví, jaký je barevný typ , neznamená to,.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.