Friday 29 March 2019

Jak odstranit bubliny z tvrzeneho skla

Tvrzene sklo na displej. Linux AppleMAC-Safari 5. Jak odstranit ochranné tvrzenesklo, z displeje mob. Tyden po aplikaci ,se dělají bublinky. Bojíte se o displej svého mobilu, ale nevíte, zda pro jeho ochranu zvolit tvrzené sklo a případně jaké je pro váš mobil vhodné?


Přečtěte si odpovědi na nejčastější. Určitě znáte ten věčný boj s bublinkami , které se někdy vytváří při nalepování fólie nebo tvrzeného skla na displej vašeho iPhonu. Společnost SoftBank tento týden představila průmyslového robota jménem duAro, který dokáže bezchybně aplikovat ochranu na displej iPhonu.


S nejnovějším robotem od . Zkontrolujte prach a nečistoty na vyleštěném displeji, na odstranění můžete použít přibalené lepící proužky a zachytit nečistotu. Snadnější je prach jednoduše odfouknout nebo znovu čistým hadříkem displej přeleštit. Jde to nějak odstranit třeba pod tekoucí vodou , ale aby mi to pak lepilo.


Nebo bublinu nehtem vyhonit na kraj display,ale celková kvalita nalepení je pak stejně jen procent. Zakoupil jsem si ochranné sklo na displej telefonu. Prodejce mi ho nalepil přímo na místě řekl mi, že bublinky pod sklem zmizí, a že je trochu křivě nevadí a vše bude v pořádku.


Ujistil mě, že oni mají skla kvalitní, a že to také umí správně nalepit. Upozorňujeme, že tvrzené sklo může být při manipulaci před nalepením křehké. Sklo telefonu je potřeba. Mikro prach nevadí, bublina kolem jemného prachu nevznikne a mikro prach se v lepidle na . Ale problém je v tom, že ted asi po týdnu se mi pod to sklo začínají dostávat malé částečky např. Právě na kousku okraje sklo není . Odstranění fólie z výroby a nalepení originálního tvrzeného skla.


Rok jsem používal tvrzené sklo PanzerGlass a zde jsou moje zkušenosti, které vystavily sklo i pádům v horách. Existují sice skla přímo na mobilech,. PanzerGlass nejen, že nepoškrábal sklo pod ním, což jsem očekával, ale také zůstalo pohromadě i při odstranění z telefonu. Po vyčištění displeje na něm . Jasně se jedná o výrobní vadu, zvlášť, když jde sklo domáčknout a pak se zase vrátí nahoru. Těsnění je tam zřejmě špatně nalepené, jak říkáš, a proto je celé sklo zkřížené.


Také se může stát, že ti časem praskne nebo se ti tam bude prášit. Tuto vadu by měl Vodafone uznat k reklamaci a trvej na tom, že chceš nový přístroj, . Díky tomu se vyhnete nepřesnostem a také riziku, že se pod tvrzené sklo dostanou nečistoty, které by byly pod sklem uvězněny až do doby odstranění celého tvrzeného skla. Jakmile máte připraveny dobré. Zabráníte tak zanechání nečistot a prachu na displeji a tím pádem vzniku nepříjemných bublin. Konečně se dostáváme do fáze, kdy se i široká veřejnost začíná zajímat o to, jak ochránit displej svého mobilního telefonu.


Není tomu tak dávno, kdy ochranné sklo StarkGlass byla spíše výsada geeků a technologických nadšenců. S tím, jak se rozšiřuje povědomí o ochranných sklech, se bohužel šíří také . Ochranná fólie a tvrzená skla chrání zařízení proti poškrábání, prachu, nečistotám a dalším nástrahám každodenního používání. Poté použijte nálepku (Dust absorber) nebo třeba lepící pásku k případnému odstranění zbylých smítek. Snad každý majitel iPhonu, iPodu či iPadu řešil, jak tvrzené sklo či fólii nalepit. Dříve jsem lepení fólií nesnášel.


Ochranná fólie díky svému tenkému „tělu“ se velice snadno ohýbala a při aplikaci velice často docházelo k tvorbě „ bublinek “ mezi ochrannou fólií a displejem. S příchodem tvrzených skel tento . Někdy také samolepící čtverečky na odstranění drobného prachu ze skla telefonu. Podívejte se na telefon, zda není na displeji nějaký prach, pokud je tak je potřeba ho odstranit. Můžete použít, pokud tedy máte přibaleny lepící čtverečky a zachytit nečistotu na lepící čtvereček. Jednoduchý postup pro nalepení ochranného tvrzeného skla na displej telefonu pro Vás zpracoval Kamil z Mobilopolisu.


Včetně poznámek, na co si dát. Krok - odstranění prachu z displeje. Po přitisknutí na displej ještě suchým hadříkem s mírným tlakem vytlačíme případné vzduchové bubliny.


Instalaci skla i fólie na displej dokáže s troškou trpělivosti a zručnosti opravdu každý, ale pro nezkušené může být perfektní nalepení ochranného tvrzeného skla a zejména pak. Na závěr použijte nálepku Dust absorber pro odstranění veškerých prachových částí, které zůstali na displeji.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.