Sunday 17 February 2019

Tekuté oční linky návod

Nejběžnější jsou kajalové linky v tužce. Práce s nimi je jednoduchá, linka ovšem není tak výrazná a jejich výdrž je krátká. Pro začátečníky se díky snadné aplikaci hodí taktéž linky ve fixu.


Tekuté linky jsou na aplikaci nejsložitější. Výdrž a pigmentace těchto linek je ovšem velmi vysoká stejně jako u linek. Jaký typ očních linek používáš nejraději? Podívej se na tutorial a vyzkoušej naše tipy.


Více o produktech najdeš na. Máme jednoduchý návod , jak na to: 1. Hydratuj svá víčka krémem. Je to kvůli tomu, aby linky držely celý den na správném místě.


Rozmazané oči nejsou hezké. V každé drogérii ti poradí se správným výběrem. Někdo má radši tekuté linky, fix nebo tužku na oči.


Jak vybrat prostředek k vytvoření očních linek. Mezi nejoblíbenější přípravky k vytvoření očních linek patří tužka na oči, linky ve fixu a tekuté oční linky. Stejně jako u každé kosmetické problematiky bývá výběr prostředku velmi individuální a doufám . Ne každá z nás ovládá techniku dokonalých očních linek ? Přinášíme vám návod , jak se k nim přiblížit.


Na oční linky můžete používat různou kosmetiku, někomu vyhovuje tužka na oči, někomu tekuté oční linky , někdo zase používá gelové. Většina beauty blogerů hlasuje právě za ty poslední. Oční tužka vám během dne.


Jako další téma na fotonávod mě právě napadlo líčení, ve kterém dominuje výrazná oční linka. Nafotila jsem pár fotek, podle toho, jak v aplikaci tekutých linek postupuji já – snad se Vám zvolené líčení bude líbit! Jaké oční linky si vybrat.


V dnešní době je na trhu velké množství očních linek. Zároveň si můžete pořídit i barevné kajalové tužky nebo linky v podobě . Linky dělají oko dokonalejší, dramatičtější a naučit se je malovat může každý, tvrdí vizážistka Linda Valsami. Ať už používáte fix, tekuté či gelové linky , nebo třeba kombinaci kajalové tužky a očního stínu, při tréninku (nebo když spěcháte) vám pomůže obyčejná izolepa. Následuje to nejdůležitější – samotný výběr očních linek. Záleží na vás, čemu dáte přednost.


Je těžké se zorientovat v nabídce trhu, ale mezi neoblíbenější patří beze sporu klasická tužka, kterou strouháte podle potřeby. Na významnější události, jako jsou plesy či večírky, volte tekuté linky, které přesně . Dalším druhem jsou tekuté oční linky , které jsou sice trvalejší a nerozmazávají se, ale jejich aplikace je trochu těžší. Je proto lepší začínat s kajalovou tužkou. Další možnou a rozhodně pěknou variantou jsou oční stíny. Vytvoř z nich slabou linku pro přirozenější vzhled a jemně ji prsty rozetři.


Podívat se na další nápady na téma Kočičí oční linky , Protáhlá oční linka a Návod na makeup. Mary Kay jako boobonek se zlatými kameny:-) Cena 2Kč včetně zlata:-) Mary Kay At Play: Bold Fluid Eyeliner in The Real Teal as . Naučte se vykreslit perfektní oční linky podle tohoto návodu na líčení očních linek. Je jednodušší se s nimi naučit zacházet a potom přejít na klasické gelové linky a štěteček.


Fix je také praktičtější a bez problému ho . Linky tekutou tužkou jsou nejvýraznější a také nejtěžší nanášet. Určitě bych je neradila začátečníkům, kteří se nanášet linky teprve učí. Problém je v tom,že jakmile tekutá linka na oku zaschne, již ji nelze předělat a pokud se Vám na první pokus nepodaří linku nanést správně,budete ji muset odlíčit.


Velmi oblíbené jsou tekuté oční linky , které se skvěle hodí pro mladší i starší víčko a docílíte s ní maximálně výrazné barvy. Dalším oblíbencem je fix, který opět nabízí vysokou intenzitu barvy a pohodlnou aplikaci. Další výhodou je úzký, špičatý a dlouhý hrot, díky kterému se snadno dostanete co nejblíže k linii přírodních řas. Pokud ale nejste už mistr v oboru, raději si na víčko před nanesením tekutých linek udělejte lehký nákres obyčejnou kajalovou tužkou - lépe se vám pak bude se štětečkem pracovat.


Tip: Pokud vám ani sebelepší návody nepomohou a oční linky stále nevypadají podle vašich představ, nezoufejte. Ahoj Peti, děkuju za video, používám většinou tekuté linky s takovým tím hrotem a jsem s nimi poměrně spokojená. Prave prednedavnom som si kupila tie dve gelove linky od essence, kedze boli v akcii a hladala som nejaky navod , ako to kreslit :) Cize tvoje video bolo pekne. Poradíme vám, jak na ně. Pro vytváření linek je možno použít klasickou tužku na oči, ale i speciální fixy, gelové či tekuté linky, případně sypké oční linky.


Někdo nedá dopustit na klasickou tužku, jiný na ostatní druhy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.