Tuesday 5 February 2019

Mikrofon na nahrávání zpěvu

To že se jí zdá mikrofonek ve sluchátkách nedobrý je vcelku pochopitelné, ale mikrofon za 5který bude nahrávat alespoň trochu rozumně zpěv je taky mimo. Nemám s mikrofony žádnou zkušenost a tak Vás žádám o nějakou radu ohledně výběru. Když jsem tak na internetu hledala našla jsem tento: . Domácí nahrávání zpěvu a klavíru трав. Jak docílit co nejlepší kvality domácího nahrávání zpěvu.


Дописів: - ‎авторів: ač jsem se snažila, tak si nevím rady s domácím nahráváním. Jde mi o nahrávání zpěvu doma v bytě. Koupila jsem si kondenzátorový mikrofon SAMSON CO3U s POP filtrem na USB zapojení do notebooku.


Levný mikrofon pro nahrávání zpěvu ? Nestačí vám mikrofon k PC? Кеш Перекласти цю сторінку січ. Pokud tedy víte, že potřebujete například jen nahrávat záznam mluveného komentáře, nebo třeba akustické kytary a zpěvu blízko počítače, tak si můžete pořídit USB mikrofon a nebudete potřebovat zvukovou kartu ani jiný kabel. Jestli to ale s nahráváním hudby myslíte vážněji, tak je lepší si rovnou pořídit . Doporučte levný mikrofon na nahrávání zpěvu. Ahoj, potřeboval bych sehnat nějaký levný mikrofon, který by sloužil mimo jiné i na nahrávání hlasu - přesněji zpěvu.


Vůbec se v tomhle nepohybuji, takže ani nevím, v jaké cenové relaci se pohybujeme. Byl bych rá kdyby se . Zpívá v městské kapele, ale doma zatím svůj mikrofón nemá. Většinou by ho používala na nahrávání zpěvu do PC, popřípadě na vystupování na . Původně bylo v plánu kratší instruktážní video o tom, kam dát mikrofon při nahrávání zpěvu.


Vyberte si ten nejlepší mikrofon na zpěv. Poradíme Vám s výběrem toho nejlepšího mikrofonu ať už pro živá vystoupení nebo pro nahrávání ve studiu. Перейти до Mikrofon - Nikdy se asi nepodaří vytvořit mikrofon , který by fungoval stejně dokonale jako lidské ucho. A proto je nutné vybírat mikrofony podle toho, k čemu jsou určené. Mikrofon na snímání komba elektrické kytary, který je konstruovaný na vysoký akustický tlak, nebude příliš vhodný na nahrávání zpěvu.


Pro nahrávání zpěvu připadají v úvahu dva typy mikrofonů - dynamický a kapacitní. Jelikož u těchto dvou typů se bude jednat také o dva různé způsoby použití, popíšeme si nejdříve alespoň zhruba jejich konstrukci. Konstrukčně jde vlastně o malý reproduktor.


Do počítače zvuk můžete nahrát dvěma základními způsoby - buďto mikrofonem či linkovým stereo vstupem. V této části si něco povíme o nahrávání zvuků přes mikrofon. Nejprve je třeba se rozhodnout, co vlastně chceme nahrávat - mluvené slovo či zpěv ? Mikrofonů totiž existuje nepřeberné množství různých typů v ceně.


Můj budget je však omezený max do tis. I přestože jsem si zde četla rádce, je tolik možností a já nevím jak vybrat ten správný. Dívala jsem se na mikrofony: BEHRINGER C-1U, . Během nahrávání domorodých hudebníků naopak všichni hledali, kam mikrofon umístit, aby zpěv nezanikl v tónech nástroje.


Studenti zvukařských škol dostávají běžně úkoly, které vycházejí z těchto počátků nahrávací techniky. Například mají jedním mikrofonem s rekordérem nahrát ve zkušebně . A jinak - už pro nějaký základní skorostudiový nahrávání budeš potřebovat aspoň samostatný mikrofony - jeden na samotnou kytaru, druhej jak říkají muzikanti, před hubu - aby se dal ve výsledný nahrávce nezávisle na sobě nastavit poměr hlasitosti zpěvu a nástroje. Studiový USB mikrofon Kód produktu: GO-MIC Přenosný USB kondenzátorový mikrofon je ideálním počítačovým mikrofonem a pomocníkem při nahrávání doma , nebo v terénu a na cestách.


Nahrávat obojí na jeden mikrofon. Díky kompaktnímu designu. Vhodný pro snímání mluveného slova, zpěvu , nástrojů, ruchů a podobně. Jak dosáhnout nejlepšího výsledku v domácím studiu? Jestli nahráváte kytaru metodou overdubbing (dodatečné nahrávání ), nebo můžete umístit kytaru do jiné místnosti během nahrávání , nemusíte se soustředit na zvuky které vycházejí z bicí.


Za předpokladu, že místnost je slušné odhlučněná, můžete experimentovat s kondenzátorovým mikrofonem , aby jste získali lepší zvuk z . Pokud neskládáte striktně instrumentální muziku, budete si dříve či později chtít do vaší skladby nahrát zpěv nebo třeba akustickou kytaru. Tedy pravděpodobně narazíte na problém, jaký nejvhodnější mikrofon si obstarat, aby se vešel do domácího rozpočtu a přitom co nejlépe splnil svůj účel. S tímto problémem bych vám .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.