Wednesday 26 December 2018

Podium v bytě

Využívat jej můžete jako úložiště sezónních věcí, propriet, které nepotřebujete každý den, nebo třeba jako místo, kam snadno schováte lůžko, ať už pro sebe nebo pro návštěvy. Jak už naznačil úvo pódium se dá využít pro ozvláštnění prostoru nebo jím vyřešíte nedostatek místa v malých místnostech. S úložným pódiem se v malém bytě počítalo při rekonstrukci od začátku. Výše umístěná okna umožnila i nové umístění radiátoru nad úroveň budoucího úložného pódia.


Kovovou svařovanou konstrukci ze čtvercových profilů 50x50mm před samotnou montáží do bytu. Skříň naležato může ušetřit spoustu místa v malém bytě. Podívejte se na chytrý nápa který může být řešením i pro váš interiér.


Vestavné skříně a šuplíky jsou umístěny do podlahy a tvoří úložné pódium. Tato skříň naležato, nabízí i velké místo na spaní pro hosty. Nejdříve vyšel na iDNES.


Toho si všimla Andrea Kramešová, sólistka baletu Národního divadla a oslovila autora nápadu, architekta Miroslava Stacha ze studia Balance idea. Ten jí připravil potřebný návrh a také pomohl při realizaci jejího bytu. Trendy v bydlení: Každému obýváku sluší zvýšené pódium s úložným prostorem. Do místnosti tak můžete vyrobit zvýšený stupínek s podlouhlými zásuvkami pod ním.


Předsíň je brána do bytu , ale taky vaše vizitka. Nedostatek místností v bytě. Vaše děti potřebují svůj pokoj a nechcete se stěhovat?


Uvolněte jim ložnici, spěte v . Jana, která má ráda moderní a jednoduchý styl, nás požádala o radu a návrh přeměny obývacího pokoje na obývací pokoj s pódiem, pod kterým by bylo ukryto výsuvné lůžko na spaní. Nechali jsme pro ni připravit 3D návrh. Pokud bydlíte v malém bytě , pak tenhle problém určitě dobře znáte. Většinu pokoje vám zabírá manželská postel a zbývá vám tak zoufale málo prostoru. Jak to vyřešit, když si nechcete pořizovat rozkládací pohovku a denně s ní zápasit?


Známe několik šikovných způsobů, kterými se můžete inspirovat. Pódium se stalo moderním prvkem moderního interiéru. Pokud byly dříve postaveny pro technické účely - například když byly pod nimi ukryty technologické komunikace - v uplynulých letech se zájem o módu v bytě stále více diktoval potřebou šetřit prostor. To také přitahuje svěžest, originality designových řešení, které hrají . Na relativně malé ploše bytu se podařilo designérům ze studia Geometrium vytvořit všechny funkce důležité pro pohodlné bydlení. Mnoho lidí si před rekonstrukcí bytu nedovede představit rozsah stavebního zásahu ani dobu, po kterou budou úpravy probíhat.


Ale když se ze staveniště vyloupne nové bydlení, jsou překvapeni. Důmyslné řešení, jak využít prostor na maximum a ještě mít kvalitní postel. V malém bytě si prostě necháš vyrobit jakési podium , v jehož útrobách se schová vysouvací lůžko. S nelehkým úkolem si muselo poradit také moskevské studio INT které je autorem návrhu bytu o rozloze pouhých metrů čtverečních. Mladí architekti chytře umístili postel na vyvýšené pódium , ve kterém je zároveň zabudovaná úložná plocha.


Mini ložnice se navíc dá skrýt závěsem, který ji odděluje od . Ložnici představuje velké pódium vyrobené na míru. Skleněné dveře posuvné po zdi propouštějí dostatek světla. Do prostoru původní kuchyně a obývacího pokoje se vešla kuchyň, jídelna a obývací pokoj, ale také ložnice s plnohodnotným spaním pro dva. Předtím bylo zbytečně mnoho místa věnováno . Suchá perioda, spojená se zkrácením světelného dne a poklesem nočních teplot, se významně podí - lí na tvorbě květů.


Tyto rostliny jsou pro amatérské pěstitele nejvhodnější, a to jak vbytech, tak skleníčcích. Teplomilné orchideje vyžadují celoročně zvýšenou teplotu a vlhkost vzdu- chu. Nemají výraznější odpočinkové. Pavel patří k lidem, kteří potvrzují, že se v životním prostoru dá vystačit opravdu s málem.


Jediný „luxus“, který si chtěl ve svém rekonstruovaném bytě dopřát, bylo pódium s japonskou rohoží tatami. Důležitou roli hraje i osobnost majitele a jeho představa o výsledné podobně nového domova.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.