Monday 3 December 2018

Nejlepší hry na iphone 2017

Do App Store letos přibylo mnoho nových herních kousků, ovšem které jsou ty nejlepší ? Pojďme si je společně představit. The Binding of Isaac: Rebirth. Tato hra není rozhodně žádnou letošní novinkou. Na počítačích nebo konzolích jste ji mohli hrát . Vybrali jsme pro tebe ty nejlepší. A tak jsme se rozhodli ukázat ti ty nejlepší hry pro smartphony a tablety.


Legendární instalatér se na obrazovce iPhonu objevil na začátku září během každoroční prezentace novinek značky Apple a vyvolal řadu otázek a samozřejmě velká očekávání. Seznam nejstahovanějších her na zařízení od Applu obsahuje spoustu titulů, o kterých jste nejspíš ani neslyšeli. Je zřejmé, že nové gesto, které nahrazuje domovské tlačítko by mohlo způsobit při některých hrách, které vyžadují převrácení na celou obrazovku problémy, ale z našich zkušeností to nebyl . Dnes se podíváme na další takový seznam, který si připravil zahraniční server TouchArcade a vybral do něj nejlepších iOS her, které se za uplynulý rok objevily.


Letošní rok byl na nové tituly poměrně bohatý a leckteré hry s sebou přinesly opravdu nevšední herní zážitky. Jako vždy vytvořil Apple s blížícím se koncem roku seznam nejoblíbenějších aplikací a her. Jediným rozdílem je, že seznamy letos naleznete v sekci „Today“. První karta zahrnuje největší čtyři trendy roku.


Jmenovitě se jedná o rozšířenou realitu, PvP hry , dbalost a umění. Monument Valley je pokračováním kriticky uznávaného a oblíbeného titulu, ve kterém je vaším úkolem splnit jednotlivé úkoly formou . SKVĚLÁ NABÍDKA: Platíte za . Venku příliš sněhu není, takže pokud se o probíhajícím volnu nudíte, tady máte výčet těch nejlepších her z App Store pro platformu iOS. Batman od studia Telltale pokračuje v tradici adventurních sérií vývojářů a nabízí vám možnost být samotným netopýřím mužem. Samozřejmostí jsou tvrdé volby a činy, za které si ponesete následky.


Po první sezóně přišla druhá jménem The Enemy Within, která ještě rozšiřuje podhoubí Gothamu a představuje celou řadu. Kdo je Lara Croft ví téměř každý, kdo je Kiwanuka ví asi málokdo. App Store předkládá všem mobilním hráčům ty nejlepší hry s jejich oblíbenými hrdiny. Nelze spekulovat o tom, že grafické zpracování hry ja na bezkonkurenční úrovni. Jak již název napovídá, nejedná se o hru pro zapřísáhlé fanoušky arkád typu Asphalt apod.


Z placených iPhoních aplikací napříč kategoriemi Apple vypíchnul Facetune (editor selfie fotek), Heads Up! Civilizace VI pro iPad je v App Store. Plná cena hry se vyrovná PC verzi. Pro další hru budete muset zaplatit v aplikaci nezvykle vysokých 8Kč.


V našem výběru, jako obvykle, uvádíme . Vítejte u dalšího dílu našeho měsíčního přehledu, v němž si ukážeme ty nejlepší hry , které nám červenec dal. Batman Arkham Origins není pro majitele iPhonů a iPadů nic nového – původně totiž vyšla již v loňském roce a verze pro Android měla „brzy následovat“. A není řeč jen o Pokémon GO.


V tomto článku si představíme žebříček TOP titulů, které byste v žádném případě neměli minout. Pokud jste celý rok pečlivě sledovali . Mobilní svět zaplavuje čím dál víc aplikací, které bojují o pozornost náročných uživatelů. Time vybral ty nejlepší , které si můžete stáhnout do vašeho chytrého telefonu.


Některé vás zabaví, jiné vám mohou zjednodušit život. Podívejte se na seznam těch vítězných. Unlock: ne GameCenter ID: TonekCZ.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.