Monday 17 December 2018

Firemní tiskoviny

Firemní kultura o vás říká víc, než si myslíte. Ukažte, že je pro vás důležitý každý kousek komunikace směrem ke klientovi. Každý dopis i vizitka, kterou předáváte z ruky, by měla být v jednotném designu.


Víme, co tisk umožňuje a jak to bude vypadat na papíře. Připravíme vám grafický návrh a vytiskneme .

Pořiďte si snadno a rychle veškeré kancelářské, prezentační a propagační tiskoviny na jediném místě! Využíváme výkonný ofsetový tisk i ekonomický digitální tisk dle typu a počtu kusů. Garantujeme také vysokou kvalitu provedení a dodržujeme barevnost tisku. Výrobu tiskovin s Vámi rychle vyřídíme: grafický návrh, kontrola . Brožury, letáky, prospekty, katalogy, hlavičkové papíry, vizitky, pozvánky, reklamní pohlednice, kalendáře, bloky, visačky, formuláře, omalovánky, vystřihovánky a další.


Všechny firemní tiskoviny mají jedno společné – dělají firmě tvář a zároveň prodávají. Cílem tiskovin je plnit váš záměr plný očekávání a . Každý den v kanceláři vás provázejí tiskoviny , kterých si možná ani nevšimnete, přesto patří k základům firemní komunikace.

Mluvíme třeba o hlavičkovém papíru, obálkách, vizitkách, ale jsou i další typy, ze kterých hovoří vaše firma navenek. Komentáře jsou uzavřené. Tisk vizitek a další firemní tiskoviny patří mezi naše základní produkty, kterým se profesionálně věnujeme už téměř dvacet let.


K dispozici máme ve firmě REPRESS různé technologie výroby vizitek a tiskovin, od klasických metod ofset, knihtisk, embossing, hot stamping - ražba až po moderní plnobarevné digitální . Je proto na místě věnovat jejich vzhledu patřičnou pozornost a obrátit se s návrhem a realizací na profesionální grafické studio. V této oblasti vám nabízíme kompletní servis, od poradenství až po vlastní vytvoření vaší osobité ucelené propagace a . Navrhneme a vyrobíme vám firemní tiskoviny vycházející z vaší firemní kultury a identity. Dáme vaší firmě tvář a položíme základ firemní komunikace. Letáky, vizitky, katalogy, hlavičkové papíry, pozvánky, bloky, kalendáře, novoročenky. Zhotovujeme tiskoviny digitální nebo ofsetovou technologií.


Technologii volíme tak, aby cena byla pro zákazníka co nejoptimálnější. Tiskneme od vizitek, pres samolepky, katalogy, plakaty az po billboardy. Proto je nezbytné, aby spolu navzájem ladily a konkrétní, srozumitelnou formou předaly požadované informace, na základě kterých váš produkt či služba zákazníka zaujme. Mezi firemní tiskoviny se řadí nejrůznější brožury, letáky, vizitky, . Specializujeme se na grafické zpracování tiskovin všeho druhu a jejich přípravu pro tisk. Navrhneme Vám originální grafiku letáků, plakátů, katalogů, brožur jakéhokoliv formátu, vše v jednotném vizuálním stylu.


Oslovte své klienty kvalitně graficky zpracovanými tiskovinami: vizitkami, etiketami, letáky či brožurami.

Kromě návrhů zajistím i tisk výsledných produktů. Zajistíme předtiskovou přípravu nejrůznějších tiskovin (katalogy, brožury, letáky, billboardy nebo obalový materiál). Výsledkem bude tiskové PDF, které Vám i potom vytiskneme. U návrhu grafického zpracování oblečení, reklamních předmětů, fasády, polepu auta a podobných prvků, je výsledkem vizualizace daného . Primary Mobile Navigation. Vizitka slouží pro předání kontaktu ve firemním i soukromém životě.


Může být obyčejná a levná stejně jako vysoce kreativní a tím pádem i dražší. U nás najdete různé varianty pro každou příležitost. Materiály Mezi nejčastěji používané materiály patří papíry typu křída, které jsou dokonale hladké s matným nebo . Přehledné tiskoviny tvoří zákla na kterém můžete založit administrativu vaší společnosti. Poskytujeme komplexní zpracování materiálů, které podporují vnitřní chod firem. Viditelná jednota firemní identity je klíčový prvek úspěchu.


Proto je nutno klást důraz i na zpracování dokumentů, které slouží pouze . Ve většině publikací jsou jako součásti firemního designu zdůrazňovány především prvky grafické, vizuální.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.