Tuesday 6 November 2018

Pračka a sušička v jednom

Výrobci tento typ spotřebičů nabízejí a své místo na českém trhu si jistě našly, ale i oddělené spotřebiče mají své výhody. Na důvody jsme se zeptali specialisty Pavla Trky, traning manažera . Sušička prádla je úžasný vynález. Nemusíte se namáhat s věšením prádla, rozvěšené prádlo nikde nepřekáží, dokonce ho kolikrát nemusíte ani žehlit.


Set pračka a sušička vás zbaví nejen špíny na prádle, ale i dalších činností spojených s jeho sušením.

Pomocí unikátní technologie je umožněno sušení různých typů materiálů a tkanin, o které se stará řada sušících programů. Vyšší pořizovací náklady. Nižší pořizovací náklady.


Suší obecně hůř než samostatné sušičky. RiEJbpL0Ac Схожі серп. Автор відео LG Czech Republic Seznamte se s kombinací pračky se sušičkou v jednom balení, ideálního pomocníka nejenom pro malé byty.


Kombinovaná pračka se sušičkou LG vám ušetří prostor a zároveň přináší vynikající výkon.

Objevte inovativní funkce pračky a sušičky v jednom. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo pračku se sušičkou v jednom ? Kvůli místu bych raději jeden spotřebič, než dva, ale docela mě překvapilo, že když má pračka spotřebu třeba litrů. V eshopu skladem na prodejně ihned. Pracka a susicka v jednom nie je dobre,je to hlúposť co sa ti rýchlo dochrome. Ja mám pracku AEG a aj susicku.


A ked sme mali malú kupelku v dome tak boli na sebe. A predávajú k tomu aj taký kit co ich drží a používam to na skladanie pradla. Daj mail a pošlem ti ako to mám doma.


Jedná se o další robustní spotřebič, pro který v malé koupelně nemusí být vždy dostatek místa. Zde se otevírá prostor pro kombinaci pračky se sušičkou v jednom spotřebiči anebo sestavu nad sebou (dole pračka , na ní sušička ). Je spousta mýtů a dohadů ohledně praní a sušení, některé z nich jsme se . Toužíte po sušičce na prádlo, ale na dva velké spotřebiče je vaše koupelna malá? Pak pouvažujte o kombinaci automatické pračky se sušičkou.


Za ty prachy totiž není problém koupit set samostatné pračky se sušičkou, který umí současně jednu várku prádla prát a tu druhou sušit.

Takže pokud je to kam dát (což je aktuálně i náš případ), je volba jasná. Jaké jsou výhody a nevýhody pračky se sušičkou v jednom a proč uvažovat raději o pračce a sušičce jako dvou domácích spotřebičích zvlášť? Pračka a sušička zvlášť toho bezesporu zvládnou ve vaší domácnosti více, než pračka se sušičkou v jednom výrobku. Pračky se sušičkou v jednom jsou ideální do malých bytů nebo garsonek.


Zkrátka všude tam, kde je vyloučeno postavit na sebe, případně vedle sebe dva objemné spotřebiče. Také pokud je sušící program využíván jen jako doplňkový, je pračka se sušičkou vhodnou volbou. Jak vybrat nejlepší pračku se . Automatická práčka so sušičkou spája dvoch praktických domácich pomocníkov do jedného!


Potom, čo vyperiete vaše oblečenie, môžete smelo pokračovať v sušení. Navíc má nepopiratelnou výhodu, že menší množství. Dá se říct, že to jsou dva spotřebiče v jednom. Pri bežnom sušiacom cykle sme namerali kWh spotrebovanej energie, čo predstavuje pri tarife DSSE náklady vo výške centov. Pračka se sušičkou neumí usušit prádlo tak dobře jako samotná sušička a také spotřebuje více vody.


Sušenie sa však nezaobíde bez vody, ktorá ochladzuje paru z bielizne. V jednom cykle sa jej minie približne l. Jeden sušiaci cyklus vás tak vyjde približne na rovnakú .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.