Tuesday 9 October 2018

Trvanlivé potraviny do zásoby

Sedíte v teple u zpráv a divíte se, jak si naříkají lidé po hurikánu, záplavách zemětřesení, tsunami a jste rádi za tu naši klidnou středoevropskou polohu, protože nám nic nehrozí,. Nemyslíte, že jsme se stali opravdu až příliš otupělí a pohodlní a nějak tak prostě věříme, že se o nás určitě . Zásoby nemusíte nakoupit okamžitě, není potřeba si udělat díru v měsíčním domácím rozpočtu. Nákup dělejte postupně, ale pravidelně.


Díky tomu nebude příprava nouzových zásob velkým zásahem do rozpočtu.

Vybavená by měla být i domácí lékárnička: dezinfekce, . Skladovat běžné potraviny v dostatečném množství vyžaduje disciplínu, kterou většina lidí nemá, je nutné hlídat datum spotřeby, pravidelně zásoby doplňovat a výsledkem bývá, že velké . Kvůli některým se zboží vyplatí koupit do zásoby , některé ale vůbec nestojí za úvahu. Je cena na historickém minimu? Tato rada platí především pro trvanlivé potraviny , ale ne nutně. Máslo se dá zamrazit, aby bylo připraveno na velké pečení. Ovoce a zelenina se dají konzervovat nebo usušit atp.


Než se pustím do mých komentářů, tak chci poznamenat, že nouzové zásoby potravin je nutno chápat jako něco, co se vám může hodit kdykoliv v každodenním životě.

Také je potřeba potraviny vhodně uložit, aby je nezničila vlhkost nebo škůdci (myši, moli, mravenci). Přidejte se do naší facebookové skupiny Free Pub a pojďte s námi diskutovat :o) Chcete-li být denně informováni odkazy na téma survival, soběstačnost, jak. Pokud skladujete potraviny pro případ globální potravinové krize, pak je rýže perfektní, protože splňuje základní vlastnosti potravin pro skladování. Ani samotné doplňování zásob není jednoduchou . Kategorie: Trvanlivé potraviny Štítky: dlouhodobá rezerva, ideální pro vytvoření zásob, s masem. Potraviny dle potřeby některé v akci jiné ne.


Nakoupili jste potraviny do zásoby nebo jen větší množství, než bylo třeba, a dřív než jste se nadáli, vypršela doba trvanlivosti. V pokojové teplotě vydrží trvanlivé mléko, které bylo při výrobě ošetřeno vysokou teplotou, i několik měsíců. Po otevření je ale nutné . Je účelné, aby domácnost měla pro případ potřeby připraveny trvanlivé potraviny Ty by měly mít záruční lhůtu alespoň měsíců a měly být uschovány v suchu,. Nejdůležitější rodinné doklady je vhodné umístit v tašce na doklady do kovové schránky, která je schopna odolávat požárům a případně živelným pohromám. Budujú si bunkre, zásobujú sa konzervami a učia sa sebestačnosti.


Niektorí to robia preto, lebo očakávajú ekologickú katastrofu, iní sa boja ekonomického kolapsu, teroristických útokov alebo pandémie. Ahoj, bydlim jeste s mamkou, ktera odjizdi na mesice pracovne do zahranici. Dospela jsem a postarat se o sebe dokazu, ale jako studentka moc prijmu nemam, tak mi mamka slibila, ze aspon udelame domu nejaky zasoby , abych nemela tolik vydaju.


V takovém případě se jakékoliv zásoby potravin budou hodit.

Víte, které potraviny vám mohou pomoci přečkat krizové období? Jedná se především o trvanlivé potraviny , které by měly vystačit nejméně na dní. Vybírejte potraviny , které jsou opravdu dlouho trvanlivé a nepodléhají zkáze, jsou skladné a . Celý náš dopravní systém, skrze který proudí potraviny do supermarketů a příměstských skladů, je závislý na ropě. Domácnostem lze doporučit vytvoření zásoby trvanlivých potravin na několik měsíců nebo lépe na celý rok a průběžně tuto rezervu obnovovat.


Kupovat potraviny do zásoby , které nejíte běžně je nevýhodné. Každopádně spoléhat se při dnešním výběru a kvalitě trvanlivé stravy na pšenici, med a sádlo mi příjde zcestné. V tomto období, byste měli zvážit, zda vlastní potravinové zásoby nejsou daleko cennější než úspory na bankovních účtech. Začněte tím, že seženete extra konzervy, sušené potraviny a další jídlo pro dlouhodobé skladování pokaždé, když jdete do obchodu. To znamená, mít připraveny své vlastní potraviny , vodu a další zásoby v dostatečném množství na dobu nejméně hodin.


Pomoc tak může přijít do několika hodin, ale může to trvat i několik dnů. Dále je nutné si uvědomit, že nejen dodávka. Doporučené zásoby pitné vody. S tím, že s postupující ekonomickou a finanční krizí bude čím dál více důležitější primární výroba, suroviny, paliva a potraviny , obecně řečeno pro život nezbytné komodity, souhlasí i. Svým přátelům doporučuji, aby investovali do půdy, připravili si zásoby potravin do sklepa, kamarád má třeba paletu rýže.


Obyvatelstvu se doporučuje udržovat individuální zásoby potravin na dobu deseti dní,“ stojí v koncepci, o které iDNES. De Maiziére však zdůraznil, že schválení nových dokumentů není výzvou pro občany , aby okamžitě vyrazili do obchodů a hromadili trvanlivé potraviny.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.