Thursday 27 September 2018

Nastavení klávesnice iphone

V každé aplikaci v iOS se dají používat systémové klávesnice. Můžete taky přepínat na jiné klávesnice , zapnout si psaní jednou rukou, používat klávesnice jiných vývojářů a další věci. Zmena nastavení klávesnice. Vstavaná klávesnica zariadenia umožňuje meniť nastavenia alebo pridávať jazyky.


Zmení sa tým aj slovník používaný pri automatických opravách, počet písmen na klávesnici a rozloženie klávesov. Jazyk klávesnice určuje aj jazyk slovníka používaného pri prediktívnom . Můžete zapínat nebo vypínat funkce, jako je kontrola pravopisu, přidávat klávesnice pro psaní v jiných jazycích a měnit rozložení klávesnice na obrazovce nebo bezdrátové klávesnice Apple. Výchozí iOS klávesnice prošla od svého vzniku již mnoha úpravami. Mění se design a přibývají zajímavé, leč často skryté funkce. Samozřejmě od iOS můžeme využívat klávesnice třetích stran, které obsahují ještě daleko více zajímavostí.


Pro potřeby tohoto článku však použijeme pouze klávesnici přímo . Predikce textu může být užitečná, ale mnohdy uživatele omezuje, zdržuje, nebo zaviňuje nepříjemné situace v případě, že jste automatickou opravu ve zprávě přehlédli. OS má mát klávesnici uzpůsobenou pro použití jednou rukou – jakkoliv se někde píše, že to má umět i iPa je dostupná jenom na 4. Jak nastavit klávesnici pro psaní jednou rukou jako výchozí v iOS 11. Pokud chcete ale rychle přejít do nastavení výchozího . Základní nastavení klávesnice si lze vybrat z uspořádání QWERTY nebo QWERTZ. Psaní nabodeníček je lehce odlišné od běžných zvyků. Nejprve napíše znak a teprve pak se ťukne na klávesu s háčkem, čárkou či kroužkem.


Chce to zpočátku trochu zvyku, ale potom to jde již bez problémů. TypeFastR :arrow: TADY Aqwoah :arrow: TADY nebo si to muzes stahnout ze CYDII. Předmět příspěvku: Re: zmena klávesnice. Registrován: úte srp 1 . Podotýkáme, že dokud se nevrátíte k původnímu nastavení , všechny aplikace si pamatují tuto volbu a budou vám nabízet klávesnici pro jednu ruku. Kopírování ze SIM karty do telefonu.


Založení nového kontaktu. Upravení kontaktu včetně fotky. Nastavení hlasitosti hovoru. Krok 3: To otevře nabídku, aby jste mohli přepínat mezi dostupnými klávesnicemi.


Všimněte si, že nyní existují tři nové ikony v dolní části tohoto menu, které vám umožní nastavit režim klávesnice. Krok 4: Klepnutím na první nebo třetí ikonu povolíte funkci jednou rukou. První ikona zajišťuje, že můžete psát . Vypnutí prediktivního textu: Podržte nebo , přejeďte na položku. Zobrazení klávesnice při . Opravu přijmete klepnutím na mezeru nebo interpunkční znaménko nebo klepnutím na Return.


Ne každému musí vyhovovat automatická oprava textu při psaní zpráv. Slovník často navrhuje . Její zapnutí je velmi snadné. OS musí projít pečlivou řadou přidávání nových a zajímavých funkcí každý rok. Zde jsou všechny nové tajné funkce v iOS a jak je najít a používat všechny z nich.


Přizpůsobitelné ovládací centrum. Nové ovládací centrum nabízí více než jen nový design. Tentokrát si jej můžete přizpůsobit podle . Podle Applu se chyba může objevit jak na iPhonu , tak i na iPadu či iPodu Touch, tedy na veškerých zařízeních s iOS 11.


Než se objeví opravný patch, který celou situaci (snad) vyřeší, pokusil se Apple uklidnit své fanoušky a nabízí provizorní řešení. Stačí prý v nastavení klávesnice zvolit za rychlou zkratku .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.