Monday 20 August 2018

Základní barva na kov ve spreji

Aplikuje se na kov , dřevo, zdiva a některé umělé hmoty. Použití: rychleschnoucí základní barva ve spreji. Podklad: na kov , na dřevo.


Schnutí: po hodinách přelakovatelný a brousitelný. Vlastnosti: velmi dobře krycí. Doporučujeme: protřepat alespoň minuty . Hledáte barva kov na spreji ve? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. HB Body sprej 9antikorozní mezivrstevní základ 4ml Reaktivní základová barva na galvanizované, nerezové, hliníkové ale i obyčejné kovové povrchy.


Vhodné pro podklad: Kov , Druh výrobku: Lak ve spreji , Vhodné pro: Automobilové součásti, Jízdní kola, Zábradlí, Mříž, Ploty, Zahradní nábytek, Garážová vrata. Aerosolové výrobky mají v sortimentu společnosti COLORLAK již řadu let své nezastupitelné místo a představují naprostou špičku v nabídce nátěrových hmot ve sprejích. Mezi hlavní přednosti těchto výrobků patří velmi jednoduché nanášení, rychlé zasychání, široká možnost použití a pestrá škála odstínů. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Profesionální lesklá barva ve spreji , určená pro různé typy povrchů - dřevo, kov , tvrdé plasty, keramika, kámen apod. Popis produktu Primalex Sprej - základní barva na plasty 4ml bezbarvá. Transparentní syntetická. Lze nanášet na kov , rez, dřevo a beton. Rychleschnoucí acrylové spreje se samočistícím ventilkem a vysokou vydatností.


Kompletní sortiment najdete v našich prodejnách. PRISMA COLOR ROSTSCHUTZ SPRAY – základní antikorozní. Prisma základní barva ve spreji. Tento univerzální základ ve spreji lze použít na plasty, dřevo, kov , beton pod vrchní barvu nebo lak ve spreji.


Barva šedá, červenohnědá. Před nanesením základu na materiál je nutno povrch důkladně očistit, zbrousit, odmastit případně povrch vytmelit je-li to nutné. Kvalitní barvy ve spreji , odstíny palety RAL zaručují barevnou shodu.


Kvalitní, rychle schnoucí akrylové barvy (laky) ve spreji , s vysokou krycí schopností, vhodné na kov (příp. předtím použít antikorozní ochranu), dřevo, sklo, kámen, karton a mnoho. Sprej PRIMER PLASTIK tmavě šedý 400ml, základová barva na plasty. Popis Slouží jako základová barva , ale vyplňuje i póry a jemné stopy po broušení. Použitelná na kovy , keramiku, kámen, sklo, papír, atd. Dobrý rozliv, vysoký obsah sušiny, vysoká vydatnost, rychleschnoucí, snadná brousitelnost.


Po přebroušení jemným brusným papírem je dosaženo ideálního podkladu. Je vydatná, rychleschnoucí, nestéká po nastříkání. Základní univerzální barva.


Lze aplikovat na různé typy povrchů - dřevo, kovy , tvrdé plasty, keramika apod. Dekorativní syntetická barva. Před použitím barvu řádně promíchejte, podle potřeby případně přefiltrujte a nanášejte štětcem, nebo sprejem na čistý, suchý a odmaštěný povrch. Výrobek není určen pro nátěry přicházející do přímého styku s. Spreje vrchní RAL Spreje základníSpreje laky bezbarvé Spreje speciální. Od nejlevnějšího Od nejlevnějšího.


Podle názvu Podle názvu. Dupli-Color Aerosol ART sprej barevný . Rychle schnou a výborně kryjí. Univerzální barvy jsou vhodné na kov , dřevo, keramiku, kámen i sklo. Vybejte si odstín, který. BODY 9je antikorozní černá základní barva ve spreji.


Rýchloschnoucí alkydová základní barva je vhodná na kov , dřevo, ocel i staré nátěry a tmely.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.