Monday 27 August 2018

Fitness ostrava zábřeh

Ostrava - Zábřeh sa nachází v Avion Shopping Park, Rudná 114. Všechna práva vyhrazena. Předpověď počasí na 10-dní dopředu - ONLINE-POCASI . Box, kulturistika , zvedání závaží.


Vítejte ve fitnesscentru GYM BIP. Fitnesscentrum má celkovou rozlohu 3m 2. Je zde dostatek prostoru k tomu, abyste si luxusně zacvičili, či si pořádně zamakali v kardio zóně, kde máme výběr z různých variant jak podpořit spalování. K dispozici máme odborně proškolené trenéry, kteří vám pomůžou k postavě snů.


Nabízíme volné pracovní místo - obsluha baru. Jsou zde veškeré posilovací stroje, činky, kardio, boxersky ring a posezení na baru u kávy nebo u proteinu. Dobré vybavené fitko, však mrkněte sami.


Je pěkné, prostorné a čím dál více oblíbené. Pro studenty vyjde fitness levně díky studentským slevám. Kromě posilovny se tu pořádají pravidelné lekce TRX na posílení core a zapojení všech svalů při balančním cvičení, bodyform aerobic, trampolíny a další cvičení. Ve sportcentru si také můžete zacvičit v klubové posilovně, která je rozdělena na tři místnosti nabízející širokou škálu posilovacích strojů a činek. Ceník: 6- Kč jednotlivý vstup 59- Kč měsíční nepřenosná permice s neomezeným vstupem.


Dále možnost využití zápasnické zóny, běžecký trenažér a profi kolo. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a provozní hodiny Fitcentrum ASSEN, Ostrava , Zábřeh. Jsme komplexně zaměřené fitness centrum přímo v srdci Dubiny.


Můžeme Vám nabídnout prostornou cardio zónu, plně vybavenou posilovací zónu a špičkové tréninkové poradenství. Zaručujeme Vám čisté zázemí a vždy svěží a příjemné prostory. Najdete u nás stroje a vybavení značek: TECA . EXPRESKA kruhový trénink pro ženy, fitness pro ženy, kruhové cvičení pro ženy každého věku. Vyhlašujeme výběrové řízení na nájem obchodních prostorů. Obchodní prostory v objektu Multifunkční areál (dříve Zimní stadion Ostrava -Poruba) k provozování podnikatelské činnosti.


Kurzy a lekce jsou jak pro děti, tak pro dospělé. Honza si na sobotu připravil bohatý program, který odstartovalo vystoupení Elvise Presleyho. Ostravě – tanec, fitness a relaxační cvičení. Fitcentrum nabízí všem příznivcům kondiční i závodní formy posilování, skupinové cvičení SPINBIKE na stacionárních kolech, solárium, občerstvení u baru, doplňky zdravé výživy a jiné. Zúčastněte se také našich kruhových tréninků, fitball či si přijďte jen tak . Aktuální katalog firem v kategorii Posilovny a fitness centra Ostrava -město.


BEST WESTERN Hotel Vista pro Vás připravil hotelové fitness centrum ve spolupráci s německou společností GYM8 která se návrhu a výrobě posilovacích strojů věnuje již více než let. Ve své volné chvíli nebo po náročném pracovním dni se můžete odreagovat v kardio zóně, vybavené stroji . Jeden z největších fitness center v České republice nabízející kompletní služby v oblasti fitness a sportu. BODYLAND Professional fitness. Vítáme Vás na stránkách fitness centra Bodyland a věříme že budete s naši nabídkou služeb spokojeni.


Pokud máte zájem o to, jak vytvarovat svou postavu, jak odbourat přebytečné tuky a celulitidu, jste tady správně. Posilovnu Bodyland využívají i vrcholoví sportovci a známé osobnosti ale . Bodystyling BOSU Indoor Cycling Jumping Kruhový trénink Pilates Pilox Posilování Power jóga Tae-bo Thai Box TRX Zumba.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.