Friday 8 June 2018

Potahové látky retro

Potahové látky vhodné k čalounění židlí, sedacích souprav, postelí. Potahové a dekorační látky Jjak od historických replik, klasických po luxusní a designové kousky. V našem katalogu si můžete prohlédnout, vybírat a objednat luxusní potahové látky. Výběr je parametrický – můžete kombinovat jednotlivá kritéria (POUŽITÍ, VZOR, BARVA, ZNAČKA) a vybrat si tak látku, kterou hledáte.


Po kliknutí na příslušnou látku se můžete pomocí formuláře informovat o podrobnostech, případně látku . Ozdobte svůj interiér v retro stylu.

Kvalitní materiál a sympatické ceny. Prodáváme potahové látky na sedací soupravy, sedačky, křesílka a další nábytek. Hledáte potahovou látku na retro , klasické, romantické křesílko nebo moderní sedací soupravu? U nás kvalitní a originální potahové látky na sedačky a další kusy nábytku zaručeně najdete! Nabízíme širokou škálu . Dekorační látky retro a metráž na latka.


V našom obchode ponúkame poťahové a čalúnnické látky , sú to látky s vyššou gramážou vhodné na potiahnutie čalúnených stoličiek, kresiel či sedacích súprav. Od najnovšiehoAbecedneOd najlacnejšiehoOd najdrahšiehoIba položky skladom .

Neustále pre Vás dopĺňame nové druhy látok, ktoré výrobcovia ponúkajú v súlade s novými trendmi v bývaní. Niektoré látky sme presunuli do kategórie DOPREDAJ. Ak si vyberiete z týchto látok, prosím, spýtajte sa nás e-mailom alebo telefonicky na ich. Látka Bady je velmi jemná a zdobí ji, stejně jako látky Grace, vodorovné pruhy. Pokud hledáte vzory v retro stylu, sáhněte po látkách Katie nebo Amyči Lisa.


Květinové vzory nabízí látky Laura, Kate, nebo Rosie. Do kategorie květin patří také Satinet,. Zabývám se prodejem netradičních interiérových dekoračních textilií a čalounických látek do stylových, dobových a historizujících interiérů. Fayence KLASICKÉ POTAHOVÉ LÁTKY š. Diva dekorační látky 1 bavlna v retro stylu. RETRO VINTAGE 50s ARMCHAIR DECO OAK LARGE COCKTAIL CHAIR MID CENTURY FABRIC.


Retro Couch Retro Lounge Retro ChairsVintage Chairs Vintage Decor Retro VintageModern LoungeModern Retro Funky Chairs. See more ideas about Armchair, Armchairs and Chairs. Máte své milované křeslo, ale už dávno nevypadá tak, jako na začátku?


Nemusíte se ho vzdát, stačí mu vyměnit potah. A s tím vám pomůžeme my, naše potahové látky opět navrátí vašemu křeslu, pohovce nebo židli starou krásu a lesk. Látky stylu natur a selský styl.

Dětské S Dětské MB Dětské ST Dětské D Jaro, velikonoce Bílá na bílé, smetanová na bílé Vánoční látky Batiky, režné efekty, UNI Geometrické vzory, ornamenty Hvězdy Proužky Srdíčka Kostky a puntiky Flóra Ovoce, zelenina, kuchyně Fauna Provence Moře, voda Retro Patchwork Vintage panely Kanafas Ostatní Kolekce . Zobraziť všetky výsledky vyhľadávania. Zoradiť, Podľa ceny zostupne, Podľa ceny vzostupne, Podľa názvu vzostupne, Podľa názvu zostupne. Vonkajšie rohové prvky Woodstep PLASTIC .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.