Friday 11 May 2018

Bodová světla do sádrokartonu

Většinu zboží máme skladem a poskytujeme poradenství v oboru zdarma. Bodová světla do sádrokartonu využijete především v místnostech s nízkým stropem. Tento typ bodovek je tedy vhodný do koupelen sklepů či k osvětlení chodeb. Vhodně doplní lustr či jiné stropní svítidlo a při zhasnutí hlavního osvětlení navodí příjemnou intimní atmosféru.


Bodovky jsou moderní vestavná svítidla , která mohou sloužit jako náladové, nebo primární osvětlení místnosti, záleží jen na počtu bodovek a je jich umístění v prostoru. Bodovky do sádrokartonu najdou uplatnění také v různých římsách, a vitrínách.

V naší nabídce bodových svítidel najdete bodovky vhodné do obýváku nebo . Zastoupí až 40W žárovku. Bílý kruhový vestavný LED panel 120mm 6W teplá bílá. LED bodová světla s rámečkem jsou určena pro zabudování do sádrokartonových podhledů.


Jedná se o kompletní set LED žárovky, vestavného rámečku a patice. Svítidla a osvětlení online. Nabízíme bodová světla do sádrokartonu levně.


PODHLEDOVÉ VESTAVNÉ SVÍTIDLO NEVÝKLOPNÉ VHODNÉ DO SÁDROKARTONU.

URČENO PRO LED I KLASICKÉ BODOVÉ ŽÁR. Světla do podhledu lze použít i jako doplňkové osvětlení. Při vhodném rozmístění a správném počtu vestavných bodovek se perfektně hodí i . Bodovky Kanlux nevýklopné pevné vhodné jako bodová světla a bodové světlo do sádrokartonu a podhledů. My Vám dodáme ihned bodovky do druhého dne! Nástěnné světlo do chodby je o šířce cm.


Lze do něho použít, jak klasickou žárovku, tak úspornou zářivku se závitem E14. Kvalitu a celkové provedení podtrhuje použitý materiál, kterým je mléčné skleněné stínítko a ocelová konstrukce. Svou vizáží je ideální k osvětlení chodby, schodiště nebo jako . Podhledová svítidla a bodová osvětlení do sádrokartonu za rozumnou cenu, na osvětlení například schodů, podlah, terasy, kvalita díky značek PHILIPS, LEDKO nebo PHILIPS.


Potřebovala bych poradit s výběrem zápustných bodových svítidel do sádrokartonového podhledu nad kuchyni. Svítidla by měla být ideálně: na 230V, dvojbodová, úsporná (na tom až tak netrvám), namontovatelná do sádrokartonu a měla by plně plnit funkci osvětlení tzn. Sádrokartonář má mozek, to máte štěstí, parozábranu pod zateplením např.


Dával jsem do 6-mkoupelny do stropu, 5x 4W LED ( CREE) a radši jsem si downlighty vyrobil. Jsou pod přizdviženou parozábranou na mezeru asi 6cm nad SDK. Prodáváme svítidla do interiéru i venkovní osvětlení.


Jak jste si již mohli všimnout, v našem e-shopu je velkých výběr bodových světel. Ta, která se zabudovávají přímo do stropu, takže nijak nevyčuhují a nenarušují čistou linii interiéru, se nazývají podhledová svítidla.

Mezi zákazníky jsou nejoblíbenější bodová světla do sádrokartonu , která jsou k vidění především v obývacích . Bodová svítidla a bodová světla vestavná jsou vhodná téměř do každého interiéru. Mám podkrovní byt, rozhodli jsme se pořídit do kuchyně stropní bodová světla. Strop je ze sádrokártonu , na něm je paro zábrána a izolace isower. Jaká bodová světla mohu použít?


V, mohou se dotýkat vaty a paro zábrany? Pokud bych použil 12V může být trafo volně ložené za .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.