Friday 27 April 2018

Kosmetické přístroje bazar

D epilaci a fotoomlazování pleti, starý 3. Z nabídky aktuálních inzerátů v bazaru Kosmetické přístroje a vybavení kosmetiky si jistě vyberete. Tento přístroj se používá: Akné,Alopécie, Ekzém. Prodej kosmetických přístrojů Ross.


Lipolaser - Vyvolá v… Detail inzerátu.

PŘÍSTROJE JSOU PO TECHNICKÉ KONTROLE. Kategorie zdravotnické přístroje bazar - zobrazuje inzeráty z kategorie zdravotnické přístroje inzertního systému TOP- bazar. Vše pro omlazení obličeje, vyhlazení vrásek, kosmetické přístroje a kosmetické pomůcky za super ceny! Staráme se o Vás: U nás si můžete zdarma vyzkoušet proceduru s využitím přístroje , který Vás zajímá! Jsme tu pro Vás: Zaškolíme Vás zdarma a současně od nás obdržíte i certifikaci k. Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.


Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte. Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?

Vybavení kosmetických salónů. Přístroje a procedury Kosmetické přístroje. Maminky vědí, že Kosmetický přístroj FACE-UP stojí na eMiminu nejméně.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Zdravotnické potřeby s poškozeným obalem, drobnou vadou, se slevou, nové i použité najdete v našem bazaru. E- BAZAR pro kosmetičky , vizážistky, nehtařky, kadeřnice. JSTE Z OBORU - kosmetika , kadeřnictví, permanentní řasy, gelové nehty,. Сохраненная копия Перевести эту страницу Výprodej starších a použitých přístrojů.


Všechny přístroje jsou plně funkční, nepoškozené, případné kosmetické vady nemají na jejich funkčnost žádný vliv. Rozšířili jsme nabídku ODBORNÝCH KURZŮ pro kosmetičky a masérky. Nabízíme individuální i skupinové kurzy pro zavádění EET do Vašich salonů.


Trakční jednotka Tru Trac - použité zboží. Zprostředkujeme prodej vybavení pro kosmetické , kadeřnické, pedikurní a nehtové salóny nebo studia. Zánovní stav jak návleků, tak i přístroje.


PRODÁVÁM VŠE MAXIMÁLNĚ ZA PROCENT NÁKUPNÍ CENY. Vhodné pro kosmetičky , masérky.

Použítí na celulitídu,otoky,chronickou žilní nedostatečnost,podpora při redukci váhy,výrazná podpora při detoxikaci. Jednoduché ovládání,vysoce kvalitní . Akce - výprodej - bazar. Vytvořili jsme pro Vás speciální kategorii, ve které naleznete nové přístroje a zařízení v akčních slevách, nebo jako předváděcí z výstav (vybalené z originálního obalu - nepoužité).


Dále nabízíme přístroje již použité, ale stále funkční a zachovalé za snížené ceny. FiltrovatFiltrovat dle parametrů . Prodám vybavení zubní ordinace. Přenechám výhodně zubní praxi v Polici nad Metují. Vlastní tělo BC1podléhá všem požadavkům na pohodlné ergonomické držení a používání přístroje. Letecký bazar - prodám (nabídka).


Sluchátka jsou v pěkném stavu, mají malé kosmetické vady bez vlivu na funkci nebo. Ull osazená přístroji : variometr, rychloměr, výškoměr, otáčkoměr, kulička ,kompas, ukatatel stavu paliva, teploměr vody, hodiny s funkcí stopek, teploměr vzduchu , voltmetr, zásuvka . Zároveň je využíván pro drobnější depilační ošetření v kosmetických salonech.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.