Friday 30 March 2018

Staré bakelitové vypínače

Tradiční retro keramické, bakelitové a skleněné vypínače a zásuvky. Prodám staré vypínače a zásuvky. V hnědém i bílém provedení. Trnová, okres Plzeň-sever 6. Nebudete mi věřit, ale přesně tyhle typy a tvary (dokonce i se skleněným kolečkem) se stále vyrábějí.


Jaký vypínač lze použít na stěnu venku? Oct Lze použít původní zásuvky a vypínače do nové. May Je možné po rekonstrukci instalace ponechat stávající. Feb Odpovídají zásuvky a vypínače zn. Aug More from diskuse.


Starožitnosti › Rádia a technika › Elektrosoučástky - Translate this page Přihoďte na aukro. Staré bakelitové vypínače za 91Kč. Tato nabídka od prodejce fordakmichal byla archivována dne 08. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 91Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Jan Starý bakelitový vypínač za 10Kč. V této aukci s počáteční cenou 10Kč nebylo přihazováno. Svářečka byla použita cca 10x , takže stav skoro nové, jen nějaká oděrka, škrábanec ze skladování. Koukněte i na další inzeráty. Možná i výměna za staré.


May Zaručený tip na úspěch je vzít něco, co si lidé dobře pamatují z minulosti, a dát tomu nový styl. Vybavujete si z dětství temné chodby s blikotajícím světlem a vysoko na zdi kulatý, černý, bakelitový vypínač ? Se zajímavým nápadem přišli ve zlínském OBZORU, když staré vypínače redesignovali do nové . Dec Koupím staré bakelitové vypínače a zásuvky. Plzeň - sever, inzerce, koupím Renovujete byt či dům?


Nevyhazujte staré vypínače, zásuvky a zkuste je nabídnout k prodeji, třeba za ně ještě něco stržíte. Feb karellia Mam v starom byte zo 40-tych rokov stare bakelitove zasuvky a vypinace. Nakolko mam velmi rada stare veci a vsade v byte sa snazim ponechavat povodne prvky rovnako by som mala zaujem o ponechanie tychto aspon na viditelnych miestach.


Chcem sa spytat, aky mate na to nazor? Tyto řady jsou replikami Bauhaus zásuvek a vypínačů , které byly použity v naší vile! Po prostudování cenové nabídky nám však rychle klesla brada i nálada.


Nov Dnes už je velmi obtížné tyto staré komponenty sehnat, i když nějaké staré bakelitové vypínače ještě nalézt jde. A je potřeba říct, že vypadají mnohem lépe než novodobé imitace. Vybavit takto celý dům už ale může být problém, obzvláště u schodišťových vypínačů nebo nějakých atypických věcí, které dnes . Mar The Bohemian Company s. Otočný porcelánový vypínač - Foto: The Bohemian Company s. Na trh se svítidly a vypínači se vrací věci jako vystřižené ze starého filmu.


Kdo chce, může si pořídit starodávně vypadající a přitom i skutečně bakelitový nebo keramický vypínač. Nov Skleněné, bakelitové , porcelánové - ale především v retro designu nebo alespoň minulým stoletím inspirované. Právě takové vypínače vzbudily největší zájem návštěvníků na stánku Hager na letošním sedmnáctém ročníku veletrhu Designblok. Ideální je bílá barva ale černá taky nevadí. Dělám si rekonstrukci domu a chci to uvést do dobového stavu,bohužel 1zásuvka na jeden pokoj dnes není uspokující.


Přikládám ilustrační foto,jen první tři typy z leva . Ty staré černé bakelitové vypínače se už dávno nedělají. Venkovní vypínače můžete použít i uvnitř. Odtud moje rada : Klidně kupte ty vnější, které jste objevil. Ve sklepě nemusí být zrovna suché klima a normální pokojový vypinač by vám .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.