Tuesday 13 March 2018

Kreativní tvoření časopis

Hledáte předplatné těchto časopisů? Podívejte se na naší bohatou nabídku. U nás najdete nejvýhodnější varianty předplatného, levněji než v trafice, vybrané varianty předplatného s dárky pro předplatitele a vždy vám spolehlivě doručíme časopis až domů.


Nejdřív troška tvoření , pak hraní – a to vše během pár minut. Malé dekorace jednoduše zasuneme do sebe. Textíky s návody a příhodnými obrázky ukazují, jak na to.

Kreativní a zábavná skládanka pro malé i velké! Cena: 7- Kč (velký formát). Tento titul není určen na . Anotace: Český časopis Kreativita bude vycházet každé dva měsíce. Je určen pro ženy společenské a hravé, které touží po aktivním trávení volného času a mají radost z vlastnoručních výrobků. Výborně se hodí pro novopečené maminky, které na mateřské dovolené nachází realizaci právě ve tvoření.


Vše o tradicích, Mikuláš, Vánoce, Velikonoce, recepty, nápady, tvoření , elektronické pohlednice, hry, soutěže. Inspirace, návody a nápady pro rodiče, učitele a pro všechny, kteří rádi tvoří.

Tvoření s papírovými výřezy č. Publikace obsahuje podrobných návodů a postupů na kreativní tvoření s papírovými výřezy. RODINNÉ A ŠKOLNÍ TVOŘENÍ NEJEN S DĚTMI. Amos je časopis pro kreativní tvorbu.


Obsahuje originálních nápadů na výrobu jednoduchých i složitějších výrobků s jejich pracovními postupy. U každého z nápadů naleznete seznam věcí, které budete k výrobě potřebovat, . Velmi ráda zkouším stále nové techniky, proto se můžete těšit na . Naprosto prvně v životě jsem si koupila časopis , který se věnuje tvoření a kreativitě. A mé oko zachytila právě obálka, která je prostě nádherná. Zrovna kombinaci tuhle barev miluji, takže mé oko muselo chtě nechtě zachytit.


Jaké bylo mé překvapení, že se nejedná o . Nejprodávanější kreativní časopisy o tvoření v Německu, Rakousku a Polsku. Naleznete zde spousty zajímavých technik: decoupage, dekorace a aranžování, šití, filcování, pedig, malování, korálkování, window art, patchwork, scrapbooking, twist art, mozaika a mnoho jiného. Součástí časopisu jsou šablony a střihy na šití,.


On-line časopis Bohemikum je doslova napěchován podrobnými návody, nápady a radami pro Vaše kreativní tvoření. Najednou získáte téměř nepřeberné . Přináší nejen oblíbené příběhy Fifinky, Bobíka, Myšpulína a Pinďi a další komiksové čtení, ale také různé soutěže, křížovky, doplňovačky či návody na kreativní tvoření.

Speciál má velký formát a stran, křídovou obálku a pestrý obsah. Jsou v něm komiksové seriály, z nichž jeden je detektivní a jeden je . Charakteristika časopisu. Adventní číslo obsahuje nejen klasické ruční práce, jako je pletení a vyšívání, ale také kreativní tvoření pro adventní období - kalendáře, věnce a svícny. Můžete si spolu s námi upéct cukroví a perníkový svícen.


Nachystat dárky pro děti, . Výtvarné techniky a návody: Knihy - Časopis Dekor - Časopis DEKOR pro ženy plný čtení a nápadů, spousta inspirací pro kreativní tvoření. Moc zajímavý časopis na krásném papíře. Spousta dobrých nápadů, za mě veliká spokojenost, uvidíme, co přinesou další čísla. Hodnocená nabídka: Předplatné tvořivého časopisu Creative Amos.


Stránky s inspirací a nápady pro. Magazín kouzelné tvoření. Návody na výrobu dekorací a praktických výrobku pro dům a zahradu, zdraví. Na stránkách tohoto časopisu je možné získat nové a zajímavé postřehy, poznatky a rozhovory z oblasti .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.