Tuesday 13 March 2018

Dulux na dřevo

Kliknutím přejdete zpět na domovskou stránku. Vrchní rozpouštědlová alkydová barva na dřevo a kov. Použití: pro nátěry dřeva i kovu v interiéru a exteriéru. Má snížený zápach, je odolná proti povětrnostním . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Obsahuje teflon pro zvýšení houževnatosti.

Lze jej použít v interiéru na dřevo , kovy a některé druhy plastů. Vydatnost na hladkém povrchu je až m2. Syntetické barvy na kov a dřevo za SKVĚLOU CENU s LEVNOU DOPRAVOU seženete na NEJBARVY. Nátěr je trvanlivý a odpuzuje vodu, řídí difúzi vodních par, a zamezuje tak praskání a bobtnání dřeva.


Vlastnosti: vytváří středně silnou vrstvu se saténovým leskem. Je odolná vůči povětrnostním vlivům a poskytuje až . Tónovatelná tenkovrstvá lazura na dřevo v exteriéru, určená zejména pro profesionální užití. Nátěr proniká hluboko do podkladu a poskytuje v tenké vrstvě matný .

Dulux Classic Select Woodstain. Speciální technologie zvyšuje bariérový účinek a snižuje opotřebení stříkacích zařízení. Možnost sušení do °C. Způsob nanášení: Universal základ se nanáší na suchý, odmaštěný, očištěný ocelový podkla zbavený rzi, . Vhodná je pro interiér i exteriér.


Sada se skládá z vodou ředitelné základní barvy a alkydové rozpouštědlové vrchní barvy. Internetový obchod Nářadí Profesional vám nabízí kvalitní nářadí za skvělé ceny. Navštivte nás a vyberte si nářadí jako jsou pily, brusky, spojovací materiál a mnoho dalšího. Přednosti: vysoký lesk dlouhodobá životnost odolává působení povětrnostních vlivů rychlé zasychání antikorozní vlastnosti výborná zpracovatelnost perfektní přilnavost do interiéru i exteriéru tónovatelnost na tónovacích strojích.


Specializujeme se na prodej barev pro interiér i exteriér, omítkoviny a zateplovací systémy. Doporučují ji kombinovat s dalšími skupinami barev, například právě se žlutou a zelenou. Zelená s tóny žluté a zlaté podle těchto specialistů pomáhá „povzbudit kreativního ducha“. Nátěr lesklý na dřevo a kov DULUX (Ck-centrum). K lakování na dřevo se nejčastěji používají univerzální barvy a to buď syntetické nebo vodou ředitelné.


Samozřejmě, že i barvy na dřevo lze tónovat, v rámci naší služby míchání barev, k tónování barev . ICOLOR Barvy Jinonice největší specializovaná prodejna barev a tónovací centrum na Praze 5. Akční nabídka DULUX Akční nabídka JUB.

Produkty některých výrobců. Máme k dispozici míchací automaty, které umožňují tónovat tisíce barevných odstínů v různých cenových relacích. Vám umožní výběr dle Vašich přání i možností. Expert Matt – matná otěruvzdorná barva. Jednosložkový lak, který dosahuje tvrdosti dvousložkových laků.


Je desetkrát odolnější proti opotřebení než jakýkoli tradiční lak. Tento ochranný nátěr na dřevo proniká hluboko do podkladu a poskytuje v tenké vrstvě matový povrch, na kterém se .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.