Friday 16 March 2018

Homologované folie na auto

May Denní svícení mám taky homologované a přidělal jsem si ho doma sám – a pochybuju že po mě policie bude chtít nějaký papíry když mě zastaví :). Jan Z vlastních zkušeností tak můžeme potvrdit, že fólie 3M lze během celé doby životnosti bez problémů odstranit a demontáž nezpůsobí na auto sklech žádné škody. Na autoskla našich klientů používáme folie , které jsou homologované a schválené Ministerstvem dopravy ČR. Dodržujeme také všechny . Autofolie mají dlouholetou životnost.


HOMOLOGOVANÉ s ATESTEM MDČR autofolie pro Vaše auto. S naši autofolií ŽÁDNÉ PROBLÉMY NA STK, námi instalovaná autofolie na Homologaci pro použití na sklech auta. Snížení vyhřívaní interiérů . Tónování autoskel Velké Meziříčí a okolí. Nabízíme profesionální tónování autoskel na počkání.


Instalujeme homologované autofólie Suntek. Jul Můžete je využít jak na čirá přední okna, tak i na celý vůz, a přesto nemít nainstalované tmavé ´mafiánské´ fólie , popisuje Ladislav Lojka z České. Tyto měřiče jsou homologované , jejich kalibrace je opět v působnosti ředitelství, která je pořídila, uvádí Jan Melša, tiskový mluvčí Policejního prezidia ČR. Oct Instalace autofólie je zásah do konstrukční části vozidel.


Po instalaci autofolie není nutné navštívit STK pro zajištění technické způsobilosti provozu automobilu na pozemních komunikacích, ale je nutné, aby instalaci prováděla odborně proškolená firma, která zajistí i veškeré legislativní podmínky instalace. Na tónování autoskel Hradec Králové, které je provedeno rychle, profesionálně a přitom levně, navíc získáte až let záruky. Jako jedni z prvních v ČR nabízíme autofólie na přední stahovací okna pro řidiče a spolujezdce s platnou homologací od MDČR. Homologované autofólie na přední stahovací skla.


Jedná se o speciální fólie , které zadrží škodlivého UV záření a . Jsme specialisté na tónování autoskel autofóliemi s atestem. Nabízíme fólie na auto , protisluní autofólie , auto fólie na skla, černá autoskla. Provádíme zatmavení autoskel.


Dlouholetá praxe, tisíce natónovaných aut autofóliemi. Dále ke každé instalaci folie umísťujeme na sklo vozu Atestační štítky. Všechny folie našich značek jsou homologované a schválené. UV ochrana – pohlcuje UV záření a tím chrání interiér . AUTOFÓLIE V BRNĚ, TÓNOVÁNÍ AUTOSKEL BRNO, FÓLIE NA SKLA A AUTA BRNO.


K nainstalovaným autofóliím dáváme vždy na každé tónované okno automobilu zákonný atest vydaný . V současné době je stále více zákazníků, kteří vyžadují homologované autofólie a bezpečnostní fólie na svých vozech. Proto se ke každé instalaci vystavuje Osvědčení o instalaci a každé sklo je označené homologačním štítkem s označením typu fólie , procentem propustnosti viditelného světla, číslem atestu a výrobcem . Instalací těchto fólií na vlastním či firemním voze nejen že zabráníte pronikání sluneční energie a UV záření do interiéru vozidla, ale dodáte svému vozu nový design a vylepšený vzhled. Nabízíme vysoce kvalitní autofólie , které byly vyvinuty pro ztížené podmínky aplikace na zaoblené prosklené plochy u automobilů a které vynikají nejlepšími optickými a technickými vlastnostmi.


Mimořádně odolná tvrzená povrchová vrstva zaručuje maximální ochranu folie proti poškrábání a díky vrstvě. LLumar jsou nejprodávanější autofólie na světě, s vynikající kvalitou, odolností, homologované pro montáž v ČR (ATEST 8SD). Montáž autofólií provádíme nejmodernějšími instalačními technikami tvarováním z jednoho kusu fólie a bez nutnosti demontáže skel z vozu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.