Monday 19 March 2018

Essence zážitky

Darujte zážitek jako dárek. Agentura na zážitky ESENNCE. Originální zážitky pro muže i ženy. Nabízíme dárky pro všechny příležitosti.


Vyberte svým blízkým zážitky , o kterých tajně sní. Prohlédněte si tipy na dárky, mezi kterými si vybere opravdu každý. Zážitky jako dárky pro Vaše blízké, zaměstnance nebo klienty. Stovky zážitků napříč celou republikou, od romantiky až po adrenalin, v cenách od několika set korun až po desetitisíce. Od netradičních masáží, přes gurmánské zážitky až po lety balónem nebo romantické víkendy pro dva.


Hodnocení, recenze, slevy a další informace o obchodu ESENNCE. Tak jste museli shánět někoho kdo zážitek sám provozuje a domluvit se s ním, aby pro muže zážitek zprostředkoval. Já mám nejraději firmu Essence , s kterou mám dobré zkušenosti a zážitky. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


Některé jsou vhodné spíše pro muže, jiné více vyhovují ženám. Největší klasikou je zřejmě bungee jumping, nebo bungee s houpačkou, kdy si můžete na vlastní kůži vyzkoušet volný pád. Vyzkoušet se ale dá i řada dalších extrémních zážitků , jako . Trend je znát i na stránkách zážitkové agentury Essence : Když člověk přesáhne šedesátku, neznamená to, že musí nasadit papuče a trávit dny luštěním křížovek. Je tolik možností, jak si život užívat, podívejte na naše tipy na zážitky pro seniory mladé duchem.


A následují nabídky na pasení ovcí v horách, . Povolání dopravního pilota není pro každého, na rozdíl od zážitku na leteckém trenažéru, kde si můžete vyzkoušet pilotovat Boeing nebo Airbus hned. Zážitky : Letecký trenažér Boeing, Letecký trenažér Airbus. Ne všichni jsou ale romantici, kterým vystačí procházky přírodou a starobylé památky. Připravili jsme pro vás proto tipů na netradiční zážitky , které můžete v České republice zažít. Nad vodou: adrenalinový flyboarding.


Je to unikátní novinka na poli adrenalinových sportů. Nemusíte kupovat dárky k narozeninám v lékárně, ani věřit zázračným vitaminovým doplňkům. Objednat zážitky trvá jen chviličku, ale obdarovaný bude mít vzpomínky na celý život. Kapitán ponorky pracující s periskopem označující cíle pro potopení, zbraňový důstojník ovládající zaměřovač zbraňového systému - torpéd a kormidelník, který loď řídí ve správném směru a hloubce tak, aby unikla útokům torpédoborců vrhajících hloubkové . Відсутні: essence Essence.


Перекласти цю сторінку Немає даних про цю сторінку. Ať už z Brna pocházíte, bydlíte zde nebo se chystáte do moravské metropole na výlet, neměli byste vynechat následující tipy na netradiční brněnské zážitky , které můžete všechny objednat u ESENNCE. Objevte kouzlo Brna ze vzduchu, užijte si adrenalin, relaxujte, . Zážitky jsou dárky, které splní obdarovanému jeho životní sen a vzpomínky na tyto chvíle mu zůstanou . Zážitková firma Essence – dárky na míru všem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.