Wednesday 14 March 2018

Country styl oblékání

Tentokrát jsme vybrali na focení čtenářku, které se country móda líbí, přestože ji úplně nepreferuje. Můj styl oblékání se nedá jednoznačně určit. Mám ráda eleganci, zároveň jednoduchost.


Tu se však snažím doplnit nějakým . Jsou to prvky venkova, přírodní barvy i materiály, ležérnost a rozevlátost. Základním kouskem v šatníku jsou džíny. Džínovina je velmi populární a proto nachází uplatnění také na bundách, vestách, košilích, šortkách nebo sukních. Dalším hojně používaným materiálem je kůže. Country styl oblékání pochází ze Spojených států.


Kožené, semišové oblečení často zdobí třásně. Pro styl odrážející oblékání kovbojů a jejich partnerek se vžila dvě označení country móda a westernová móda. Rozdíl spočívá pouze v odlišných úhlech pohledu. Tento styl pochází ze Spojených států amerických, kde vznikl ve . Nestárnoucí a nadčasová je móda ve stylu country and western. Vás hodí jenom do přírody, nejlépe na americký středozápad poloviny 19.


Zadržte proud svých připomínek, lecčíms může inspirovat i vás! Bílé punčochy už nejsou faux pas – v podobě punčoch, punčocháčů nebo legín patří v této sezóně na vaše nožky! S příchodem chladnějšího počasí oblékáme běžně černé punčochy. Mezi charakteristické prvky country stylu patří: Módní linie většinou nesou typicky britské venkovské prvky.


U tohoto stylu je kladen důraz na takzvanou venkovskou rozpustilost v oblékání. Ke country stylu patří také vrstvení materiálů a mladistvé funkční rozpustilé styly. Tomuto stylu panují tmavé barvy . Kurz country tanců - Strančice.


Stojíme s fotografem před pražským obchodním centrem a pozorujeme kolemjdoucí. Je deset dopoledne, lidí tu projdou stovky. Módu a styl amerického venkova můžete zakomponovat i do městského šatníku. Vsaďte na kostku, kůži, džínovinu a květinové vzory.


I would feel the need to frolic in the french country side in this. Kdy jindy také konečně najít svůj styl , než letos? Je to předsevzetí, které zvládnete splnit už v lednu a bude mnohem příjemnější, než začít chodit cvičit.


Cowboy styl oblečení je výrazné modely, pohodlí a praktičnost. Po vetšinu své existence se nezmenil. Kolébkou tohoto pohybu je ve Spojených státech, nebo spíše jedna z oblastí, které dříve . Svatba ve westernovém stylu-kombinace oblečení.


Jsem pozvaná na svatbu, kterou pořádají známý a bude celá v kovbojském (western) stylu. Z Vašeho popisu (košile) se mi totiž zdá, že svatba bude spíš v „ country “ stylu než westernovém, na takový bych to totiž viděla spíš na svatbu v kostýmech, což . Western už dávno není jen pro větrem ošlehané kovboje. Od kovbojů a honáků z americké prérie si vypůjčuje ryze pánské kousky, jako jsou košile, vesty a klobouky, a neváhá je kombinovat s romantickými vzory a ženskými střihy.


CITY LOOK představuje oblečení městského stylu , kdy není třeba jít do kanceláře , ale chceme být elegantnější než při causal looku. COUNTRY LOOK představuje sportovně laděné oblečení vyšší britské šlechty. Hlavními vzory jsou tartan a káro. Typické pro tento styl jsou tvídová saka, vlněné svetry.


Oblečení pro country zpěvačky a kapely. Pokud se nevěnujete přímo westernovému ježdění, ale jste příznivcem westernových akcí, tak i pro Vás máme několik tipů jak vypadat stylově. Vás i Vaší skupinu můžeme obléknout do originálních kostýmů nebo dresů, které navrhneme.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.