Monday 19 February 2018

Výroba židlí na zakázku

Zakázková výroba nábytku - český dřevěný nábytek na míru. Máte specifické požadavky. Při výrobě nábytku používáme různé materiály - masivní dřevo (buk , dub, smrk), kvalitní lamino desky, dýhované materiály, MDF. Vám společně se stole barevně sjednotíme.


Vzorky barev si můžete vybrat z naší nabídky přímo na prodejně nebo . Návrhy kuchyní, design interiérů, návrhy restaurací a prodejen komerční interiéry. STOLY KONFERENČNÍ STOLY JÍDELNÍ STOLY: výroba jídelních a konferenčních stolů z masivu a dýhovaných polotovarů. K vyráběným stolům nabízíme židle , které jsou povrchově upraveny tak, aby se stoly tvořily . Nabídka je rozšířena o italský a španělský designový nábytek. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ALBA CR spol. Nábytek STRAKOŠ – stoly židle postele, F. Jestliže hledáte firmu s bohatými zkušenostmi a dobrými komunikačními schopnostmi, pak byste neměli firmu Jelínek minout.


Truhlářství Nečas - výroba nábytku na zakázku , kuchyňské linky, hotelové interiéry, dětské pokoje, židle , skříně, postele, dveře, schodiště, stylový nábytek. Výroba čalouněného design nábytku a nábytku na zakázku Výroba čalouněného design nábytku a nábytku na zakázku. Sedací soupravy na míru,rozkládací pohovky,křesla,čalouněné lavice,luxusní i levné židle ,taburety,čalouněné postele. Moderní,stylový,kreativní i extravagantní design pro bytové interiéry,ale i hotelový.


Jste tedy architektonická a designová, nebo stolařská a výrobní firma? Můžeme hrdě odpovědět: „Jsme tohle všechno dohromady. Alnus zodpovídá za interiérovou zakázku od prvního do posledního bodu, to znamená od . Výroba nábytku na míru je naším nosným programem. Zpracování nábytku na míru dle Vašich představ. Nechte si vyrobit originální nábytek na míru, který perfektně zapadne do vašeho interiéru.


Pokud budete chtít, vybavíme vám klidně celý byt i dům. Na míru vyrobíme jídelní stoly pro celou vaši rodinu, nebo jen pro mladý pár , kde jsou zatím jen dva. Nabízíme všechny rozměry, praktické i designové provedení. Psací stoly pro všechny typy místností, pro domácnost i veřejný sektor. Vyrábíme nábytek na zakázku do domácností a firem.


Hledáte exkluzivitu, reprezentativnost, moderní design a propracovanost detailů? Využíjte výrobu nábytku na míru. Potřebujete nábytek pro restauraci či domácnost? Využijte náš prodej nábytku. Věnujeme se také výrobě nábytku a jeho úpravám na míru.


FAPA truhlářství, výroba nábytku, masivní nábytek, repliky stylového, postele, skříně, komody, skleníky, kredence, kuchyňské linky, stoly, židle , lavice. Dřevěný nábytek je určen pro vybavení penzionů, hotelů, chalup a rodinných domů. Zaručujeme perfektní, originální zpracování, povrchovou úpravu a kompletní servis.


Vyrobíme to, co potřebujete a tak, jak se vám to líbí. Jsme zaměřeni na výrobu převážně z masivního dřeva. Výroba atypického nábytku na míru Vašim potřebám.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.