Wednesday 28 February 2018

Set pračka a sušička bosch

SET pračky a sušičky Bosch s kapacitou kg prádla pro praní i sušení v nejúspornější en. Pračka s funkcí Reloa sušička má samočistící kondenzátor. ActiveOxygen: pere obzvlášť jemně a hygienicky čistě, dokonce i při °C. VarioDrumimořádně šetrné a intenzivní praní díky unikátní struktuře bubnu.


Bosch vypere a usuší až kg prádla a díky účinným programům se perfektně postará o jakékoliv vaše prádlo. Přehledný LED displej je dobrým průvodcem nastavení Záruční doba: měsíců SET.

Motor EcoSilence Drive . Když už je to set , čekal bych ovládání jednotné, ale na sušičce jsou klasická tlačítka, na pračce dotyková. Sušička je při práci slyšet, ale počítali jsme s tím. Pridaj vlastné hodnotenie (0).


Predaj tohto produktu bol ukončený. Přesně tak, jak si přejete. AutoDry : šetrně usuší prádlo dle požadovaného stupně sušení. Kvalitní pračka od společnosti Bosch. Volně stojící automatická pračka s kapacitou kg prádla, medium displejeukazatel průběhu programu a.

K EXPEDICI: do pěti dnů. Pračka je vybavena technologiemi jako Eco silence drive motorem a Vario soft pracím bubnem. Spoľahnite sa na moderné technológie, extrémne úspornú prevádzku a vysokú účinnosť. Výběr pračky nemusí být vždycky jednoduchý, proto jsme tady. Dnešní pokroková doba nabízí všem lidem mnoho technologických SMART vychytávek, které se uživatelům snaží co nejvíce zjednodušit život.


Jedním z vyspělých spotřebičů je automatická pračka. Výrobci se předhánějí v inovacích nejmodernějších technologií, a tak se může stát, že se v široké nabídce automatických . Sestavte si vlastní set z vítězů d-Testu a získáte nejlepší ceny na trhu. Díky své kapacitě bubnu může usušit až kg prádla. Pro sušení využívá kondenzační technologii s tepelným čerpadlem. Její maximální hlučnost je dB.


K dispozici nabízí řadu programů, které lze snadno nastavit pomocí otočného knoflíku . Tam totiž pračka LG vyhrála a také jsem zjistil, že německé značky AEG, Bosch a Siemens nemají, co se týče poruchovosti, vůči LG nijak navrch. Pračku prý mohou dodat už další den (pátek), ale sušička bude až v úterý (dodací lhůta dní bylo příjmené zjištění oproti původním dnům), jestli to můžou . Pračka se sušičkou Bosch obstála v našem testu s vynikajícím výsledkem. Je zejména velmi tichá a úsporná, má všechny funkce a všechny třídy A. Vytknout se jí dá snad jen poměrně nízká kapacita sušení a malinko nižší počet otáček. Nejde ale o nijak závažné .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.