Friday 16 February 2018

Pražírna kávy praha 5

Café del Saggio Brno, CZ. Doubleshot Strašice, CZ. Víte o skvělé pražírně ve vašem okolí, kterou jste na PražírnyKávy. Uvítáme vaše tipy a náměty!


Jsme nový, pravidelně aktualizovaný seznam . Jsme česká pražírna výběrové kávy , kterou nakupujeme osobně z rukou farmářů a každý den pro vás pečlivě pražíme. V Praze provozujeme kavárny, cukrárnu a také eshop, který voní kávou. Pražírna a prodejna čerstvé kávy v srdci Liberce. Zde lze kávu zakoupit nebo vyzvednout eshop objednávku.


Bejzment – American Burger Pub. Přinášíme vám míst v okolí Eppi, kam zavítat za výbornou kávou , kvalitním servisem a příjemným prostředím. Na mlýnku mívají nejčastěji kávy z německých pražíren The Barn z Berlína anebo JB z Mnichova.


Jsme malá rodinná pražírna kávy z Prahy. Ochutnejte a vybírejte zároveň ze širokého sortimentu kávového příslušenství. Nic proti zelnačce, je zajisté dobrá a pokud máte hla hmmmm, určitě vás potěší.


Vy ale jděte do kavárny, potažmo pražírny kávy a těšíte se na kávu. Nebo káva není taková, . Proc se nejmenují restaurace? Nakupujte výběrové kávy z více pražíren s jedním poštovným! Váš stůl do pracovních dnů!


Káva, kavárna, čerstvě pražená káva, fair trade, bio káva, pražírna kávy. Lokální pražírny kávy zažívají skutečnou renesanci podobně jako minipivovary, kterých bylo v době před 2. Kávě skutečně rozumíme – pražíme, pořádáme školení a workshopy. Expedice ihned – většinu zboží máme skutečně skladem, doručení do hodin.


Doprava zdarma – při objednávce nad 2. Nízké poštovné – od Kč při platbě předem. Skvělé reference – najdete nás na Heuréce, Zboží. Je čerstvě pražená káva tím, co hledáte? Naše pražírna kávy právě takovou nabízí. Do obchodů či kaváren dodáváme bohatý výběr předních druhů káv.


Kavárna a pražírna kávy Fragaria Coffee v soutěži Jihočeská trefa zvítězila jako místo, kde se vaří ta nejlepší káva na jihu Čech. Malá domácí pražírna kávy nabízí kávu z Afriky, Jižní Ameriky, Indie. Pražíme kávu v malém množství, proto je stále čerstvá.


Kávu můžete ochutnat přímo u nás v pražírně nebo si ji odnést s sebou (coffee to go). Nabízíme kávu zrnkovou, na přání i mletou. Možnost zakoupit ruční mlýnek a plechové dózy na kávu, čaje sypané, . Tradiční česká pražírna výběrové kávy.


Vítejte v tradiční české pražírně čerstvé výběrové kávy COFFEE DREAM. Cena za degustační menu je 2Kč za celou sadu . Představujeme vám zapojené pražírny. Dodáváme kávu přímo k Vám. Kávu pražíme na objednávku bez skladových zásob. Kávu po upražení necháme nezbytnou dobu uzrát a expedujeme přímo.


Každý přítel dobré kávy má tak možnost ochutnat doopravdy čerstvě upraženou kávu ze všech produkčních oblastí světa. Máte možnost si navrhnout svoji vlastní směs . Prodáváme čerstvou kávu, upraženou přesně na míru vašemu šálku. Jednodruhové výběrové arabica kávy dovážíme z farem po celém světě. Právě pro Vás jsme stvořili tuto kavárnu a upražili naši kávu. V jakoukoliv denní dobu u nás najdete.


Najdete nás v historickém centru Prahy. Adresa Zborovská 6 Malá Strana Praha 5. Poctivá kavárna v centru Smíchova v klidném prostředí parku Portheimka.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.