Wednesday 21 February 2018

Nástěnný věšák na oblečení

Hledáte nástěnný věšák na kabáty? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Vystavte své kabáty a bundy jak se patří a dejte jim vlastní místo - na věšáku. Nebojte se výrazného designu, který oživí každou předsíň nebo vsaďte na klasiku a nechte věšák dokonale splynout s interiérem. Pořiďte si praktický stojanový věšák a směstnáte spoustu oblečení na malém prostoru.


Stojanové věšáky do předsíně i čekárny pro vás máme za skvělé ceny. Nejen věšáky, ale také stojany na C nástěné věšáky, mobilní stojany na oblečení , věšáky pro děti či stojany na deštníky máme online. Háčky, ramínka, věšáky , stojany na šaty a němý sluha jsou skvělé pomůcky pro ukládání a organizaci oblečení ať už ve skříních či kdekoliv doma. Kč1Kč -Sleva 1-týdnydodání. Deignový věšák na oblečení.


Umbra Sklápěcí nástěnný věšák Sticks, černý. Nástěnný věšák ve tvaru klaviatury se pestrobarevnými háčky. Věšák na oblečení Cani šedý. Dřevěné nástěnné věšáky.


Police s věšáky - Cube D305. Na věšáky z prodejen a eshopu kika se vaše bundy a kabáty budou těšit. Malý nástěnný věšáček D-W074H se dvěma háčky Vám umožní Vaše kabáty a další oblečení jednoduše pověšit na stěnu či dveře a ušetřit tak místo ve skříni. Luxusní nástěnný věšák D-W079H zaujme svým elegantním zpracováním.


Zpestřete svou předsíň zajímavým či tradičním designem. Mohou stát samy, viset na zdi nebo být součástí lavice. Stylový věšák, který Vás vezme na každodenní návštěvu Vaší oblíbené metropole.


Něžné tvary, jemné barvy a pojetí, které vyvolává nostalgii starých časů. To já když přijdu domů, pověsím si kabát na kancelářskou sponku. V naší nabídce opravdu najdete moderní věšáky , které jsou zábavné a originální. Ani klasika na našem eshopu ale nechybí.


A nezapomeňte, věšák není jen praktickým pomocníkem, ale i . Retro věšák, Retro háček, Retro šatna, Retro nástěnný věšák , Retro věšáček, Retro věšáčky, Retro držák, Retro věšák na oblečení , Retro. BALVI Clip, chrom, ks. Chytrý a moderní design v kvalitním provedení. Celodřevěný nástěnný věšák nejen na oblečení , ale také všemožné ostatní věci. Dekorační věšák v bílé nebo zelené barvě ve tvaru kancelářské sponky bude nejen praktickým, ale zároveň i stylovým doplňkem Vaší domácnosti.


Produkt z čistého dřeva, který je vhodný na zdobení, barvení i lakování. Godot je věšák pro Vaše oblečení s jasným odkazem na svět plný fantazie. ZHEINE NÁSTĚNNÝ VĚŠÁK - STROM 150x80xza 63Kč. Výměnné barevné konce ramen věšáku krásně oživí nejen samotný věšák , ale i Váš interiér.


Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 63Kč. Tato nabídka od prodejce svet_modni byla archivována dne 22. TEPANÝ MOSAZNO -DŘEVĚNÝ NÁSTĚNNÝ VĚŠÁK -POLICE. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Doba dodání (od obdržení platby): 4-dní.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.