Wednesday 28 February 2018

Kamenná sůl cena

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Produkt čisté přírody, Fluor Jedlá kamenná sůl s jodem a fluorem jemně mletá Max 2mg fluoru na kg. Tato jemně mletá kamenná sůl se doporučuje k ochucení pokrmů, ale je vhodná i pro jiné použití, kde záleží na přírodní kvalitě.


V nabídce i paletový prodej, paletová cena. Při odběru většího množství (nad kg) je nutné telefonicky dohodnout způsob a cenu dopravy.

Přípravky pro péči o nohy). BATAVAN Salt koupelová sůl na nohy kamenná kg. Kamenná sůl působí blahodárně na lidský organismus, zjemňuje a uvolňuje pokožku.


Batavan Salt koupelová sůl na nohy kamenná kg. Jedlá kamenná sůl s jódem Složení : Vyrobeno z kvalitní čisté kamenné soli s optimálním složením stopových prvků, nutných pro správnou funkci. Sůl jedlá kamenná s jodem jemně mletá 1kg. Kvalitní jedlá sůl je vyráběna z kamenné soli pocházející z čistých pravěkých moří.


Používá se pro přímé solení pokrmů a jejich konzervaci.

Obsah minerální látky a stopové prvky důležité pro lidský organismus. Sůl má rozhodující význam při regulaci metabolismu vody v organismu a podporuje tvorbu . Jedlá hrubá kamenná sůl má neomezené použití, především je určena do ručních mlýnků a na domácí výrobu slaného pečiva. Olomouc - Holice Česká republika. Modrá sekce = on-line poptávka ceny.


Cena poptávané soli je závislá na celkovém odebraném množství a místě doručení. Cenovou nabídku Vám zašleme obratem po vyplnění a odeslání Vaší on-line poptávky. Kusová sůl k lizu kg pytel.


Přírodní kamenná sůl s přírodními doprovodnými látkami (vápník, hořčík, draslík). Přírodní přirozený zdroj soli, je velmi dobře přijímaný zvířaty. Je určen pro lesní zvěř i velká hospodářská zvířata v průběhu celého roku.


JEDLÉ SOLI PRO VÝROBCE POTRAVIN, EXTRA JEMNÉ JEDLÉ SOLI. Jednotlivé druhy soli se od sebe liší způsobem jejich těžby či získávání: kamenná sůl je získávána převážně . Stručný popis: Sůl v podobě větších bloků (2-10kg). Přidat na facebook Vytisknout.


Cena : KčCena bez DPH: Kč. Hrubozrnná sůl , hrubá zrna sůl , sůl hrubá, velká zrna sůl.

Posypová sůl kamenná , pytel kg: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Himálajská růžová sůl je nerafinovaná.


Neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami. Lze koupit i samostatně.


Himalájská sůl do sauny - bílá.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.